Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İNGİLİZ BASINI ŞAŞKIN

Galatasaray ile Liverpool takımları arasındaoynanan ve 3-2 Liverpool'un galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması İngiliz basınında geniş yer buldu. The Guardian gazetesi, sahaya ürkek ve sinirli çıkan Liverpool'un her şeye rağmen Galatasaray'ın saldırıları karşısında ayakta kalmayı başardığını belirten bir başlıkla sonucu duyururken, Liverpool'un maçta özellikle Peter Crouch'un ikinci golünün ardından, tümüyle hakimiyet kurduğunu savundu.

Büyük bir ruhla oynayan Galatasaray'ın da son yarım saatte büyük bir canlanma gösterdiğini yazan Guardian, ''İliç ve Şükür yakaladıkları şansları kaçırmasalardı bu, ev sahibi takım için bir zafer akşamı yerine bir aşağılanma akşamı haline gelebilirdi'' yorumunda bulundu.

The Independent gazetesi de konuyla ilgili haberini benzer bir başlıkla, ancak bu kez sinirli ve hırçın tarafın Galatasaray olduğunu öne sürerek duyurdu. Gazetenin haberi ''Liverpool hırçın ataklara Crouch'un çifte performansı sayesinde dayandı'' başlığıyla yayımlandı.

The Daily Telegraph gazetesi de maçın yüksek tempolu ve yüksek heyecanlı bir maç olduğunu, Liverpool'un tek bir maçta mutluluk, korku ve rahatlamayı birarada yaşadığını yazdı. Crouch'un iki golünü öven Telegraph yazarı, özellikle ikinci golün fileleri deldiği gibi nefeslerin de tutulmasına yol açtığını savundu. Gazete, ''Boğaz'ın Boğası'' diye adlandırdığı Hakan Şükür'ün maçın son dakikalarında yarattığı tehlikelere de dikkat çekerken, ''Bunlar gole dönüşseydi Liverpool galibiyetin çok uzağına taşınacaktı, Allah'tan şans eseri Türkiye'nin golcüsü iki son dakika şansını kaçırdı'' diye yazdı.The Times da Crouch'un Liverpool'u ''dans ettirdiğini'' kaydeden bir başlıkla sonucu okurlarına duyurdu.

29.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İNGİLİZ BASINI ŞAŞKIN

  Karan: 2 penaltımız verilmedi

  G.Saray taraftarı takımına güveniyor

  Serbestte yine mindere yapıştık

  Etoo'ya 3 ay forma yok

  Filede lig heyecanı Pazar günü start alıyor

  Sokak Ligi Türkiye Turu başlıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004