Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Karan: 2 penaltımız verilmedi

Liverpool karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren ve attığı 2 golle takımını ateşleyen futbolcu olan Ümit Karan ise ikinci 45 dakikada farklı bir oyun sergilediklerini ifade ederek, ''2. yarıda adam gibi oynadık'' diye konuştu.

Ümit Karan, şunları söyledi: ''İkinci yarıda rakip ceza alanı içinde gerçekleşen pozisyonlarda 2 penaltımız verilmedi. Benim vurduğum topta rakip eliyle topu kesti, bu yüzde yüz penaltıydı. Diğer pozisyonda penaltıydı. İspanyol hakem takdir haklarının tamamını rakip lehine kullandı. Sevinç içindeki İngiliz taraftarları gollerimizle susturduk. Böyle oynarsak daha iyi sonuçlar alırız ve gruptan çıkarız.'' Karan, oyuna sonradan alınmasına ilişkin bir soruya ise, ''Bu kararı Gerets verir. Onun takdiridir'' diye cevapladı.

ARDA: GRUPTAN ÇIKARIZ

Liverpool maçında etkili oynayan futbolcular arasında yer alan Arda Turan da yaptığı değerlendirmede, İngiliz takımına karşı oynadıkları oyunla umutlandıklarını ve gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi. Takıma katkıda bulunmak için çalıştığını anlatan Arda, ''Yediğimiz 2. golde hata yaptım. Bu moralimi bozdu. Ataklarımızın boşa gitmesi önce beni ümitsizliğe düşürdü. İkinci yarıda attığımız gollerle ve oynadığımız oyunla moralimiz düzeldi. Son dakikalarda Hakan Şükür de golü bulabilirdi ama olmadı. Bu oyunla gruptan çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

ÜMİT KARAN AVRUPA

KUPALARINDA 9 GOLE ULAŞTI

Galatasaray'ın Liverpool'a deplasmanda 3-2 mağlup olduğu maçta 2 gol birden atan Ümit Karan, Avrupa kupalarında 9 gole ulaştı.Galatasaray'ın oldukça kötü başladığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren golcü futbolcu, takımının 3-0 mağlup duruma düşmesinin ardından Liverpool filelerine gönderdiği 2 golle sarıkırmızılı ekibi maça yeniden ortak etmeyi başarırken, Avrupa kupası maçlarındaki golcülüğünü de sürdürmüş oldu.

29.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İNGİLİZ BASINI ŞAŞKIN

  Karan: 2 penaltımız verilmedi

  G.Saray taraftarı takımına güveniyor

  Serbestte yine mindere yapıştık

  Etoo'ya 3 ay forma yok

  Filede lig heyecanı Pazar günü start alıyor

  Sokak Ligi Türkiye Turu başlıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004