Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Emre Fener'e sevindi

UEFA Kupası'nda F.Bahçe ile aynı grupta mücadele edecek olan İngiliz ekibi Newcastle United'ın Türk yıldızı Emre Belözoğlu, "F.Bahçe ile aynı grupta olmak aslında güzel bir duygu. Benim yurt dışında 6. yılım oldu ve hiç bir Türk takımına karşı bu seviyede mücadele vermemiştim. Benim için gurur verici bir olay" dedi. Fenerbahçe ile UEFA Kupası'nda aynı grupta mücadele edecek olan İngiliz ekibi Newcastle United'ın Türk yıldızı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin şansını yaptığı açıklamalarla değerlendirdi. İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları;


Potada yeni sezon bugün start alıyor

Arçelik A.Ş.'nin BEKO markasıyla 4 yıllık isim sponsoru olmasının ardından bu sezondan itibaren ''BEKO Basketbol Ligi'' olarak oynanacak Türkiye Baske

Millî Takım Macaristan'da ilk çalışmasını yaptı

Avrupa Futbol Şampiyonası (C) Grubu'nda 7 Ekim Cumartesi deplasmanda Macaristanla karşılaşacak (A) Milli Takım, dün özel uçakla Budapeşte'ye gitti.


  Hakan Şükür, Hasan Şaş'a konak satacak

Galatasaraylı milli futbolcu Hakan Şükür'ün Antalya'da Fatih Baysal Şirketler Grubu ile ortak yaptırdığı ''Hakan Şükür Konakları'' satışa çıkarıldı.


  Anelka tekrar millî takımda

Fenerbahçe futbol takımında iki yıl top koşturan ve bu sezon başında İngiltere'nin Bolton Wanderes takımına transfer olan Anelka, tekrar Fransa Milli Futbol Takımı'na çağrıldı.


  Lippi, Türkiye'den teklif aldığını açıkladı

İtalya Milli Takımı'yla birlikte 2006 Dünya Kupası şampiyonluğuna uzanan Teknik Direktör Marcello Lippi, Türkiye'den transfer teklifi aldığını açıkladı.


  F.Bahçe, A.Gücü ile özel maç yapacak

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe, Ankara'da Ankaragücü ile hazırlık maçı yapacak.


  2009 UEFA Kupası finali Kadıköy'de oynanacak

UEFA Kupası finalinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na verilmesi kararını değerlendiren UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, tesisin mükemmelliği açısından stadın ön plana çıktığını söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004