Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush’a toplu protesto

Binlerce kişi, ABD genelinde Bush ve savaş karşıtı protesto gösterilerine katılmak amacıyla biraraya geldi. Gösterilere katılmak için okula ve işe gitmeyen protestocular, kongre seçimleri öncesi seslerini tüm ülkeye duyurmayı amaçlıyor. San Francisco ve körfezindeki ortaokul ve lise öğrencileri, okula gitmeme kararı alıp protestoya katılarak organizasyona destek olmak istedi.


“Peçelerinizi çıkarın” diyen Straw’a tepki

İngiltere’de İşçi Partisi hükümetlerinde uzun süre içişleri ve dışişleri bakanlıkları yaptıktan sonra partisinin Avam Kamarasındaki grup liderliğini ü

Alman Cumhurbaşkanı iftarda

Almanya’nın Duisburg şehrinde Diyanet İşleri Türk İslâm Birliğine bağlı Ayasofya Camiinde verilen iftara katılan Alman Cumhurbaşkanı Horst Köhler, ülk


  ABD’de liste komedisi

ABD hükümetinin, 11 Eylül saldırılarından sonra hazırladığı uçuş yasaklı şüpheliler listesinde, Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales’in, Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in ve 11 Eylül’de ölen teröristlerin 14’ünün de isimlerinin yer aldığı açıklandı.


  Paris’te minareler yükselecek

Fransa’da yaşayan Müslümanlar bundan sonra namazlarını, şehir merkezlerinde inşa edilen minareli, kubbeli camilerde kılacaklar.


  Rice’tan Iraklı liderlere uyarı

Irak’ı ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Iraklı liderleri, aralarındaki siyasi görüş ayrılıklarını gidermeleri için fazla zamanları olmadığı konusunda uyardı.


  Irak için kritik 6 ay

Irak’taki ABD ordusunun komutanı General George Casey, Irak’ın geleceğinin önümüzdeki 6 ay içinde kesinleşeceğini söyledi.


  Saddam’ın idamı şiddeti körükler

Irak’ta özel mahkemede yargılanan devrik lider Saddam Hüseyin’in avukatlarından eski ABD Adalet Bakanı Ramsey Clark, Saddam Hüseyin’e idam cezası verilmesi halinde, ülkede şiddet olaylarının artabileceğini söyledi.


  ABD elçiliğine saldıranlar Suriyeli

Suriye’de geçen ay Amerikan elçiliğine saldıranların, dış terörist gruplarla bağlantısı olmadığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004