Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MACAR SINAVI BUGÜN

13. Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerine, bugün7 grupta yapılacak toplam 22 maçla devam edilecek. Elemelerde (C) Grubu'nda yer alan ve ilk maçında Malta'yı, Almanya'nın Frankfurt kentinde 2-0 yenen (A) Milli Takım, gruptaki 2. maçını bugün başkent Budapeşte'de Macaristan ile yapacak. Ferenç Puşkaş Stadı'nda TSİ 20.45'de başlayacak maç, ATV'den naklen yayınlanacak.


Nihat: Ciddi olalım

A Milli Futbol Takımı'nın lejyoner oyuncusu Nihat Kahveci, günümüz futbolunda her takımın mücadele ettiğini belirterek, ''Artık büyük takım, küçük tak

Arda: Avrupa'ya niye gideyim ki?

Galatasaray'ın milli futbolcusu Arda Turan, kulüple sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, ''Galatasaray Avrupa'nın en büyük takımlarından biri. Niye Avr


  Efes, ABD'de 2 NBA takımı ile oynayacak

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) davetlisi olarak Denver Nuggets ve Golden State Warriors takımlarıyla iki hazırlık maçı yapacak Efes Pilsen, bugün ABD'ye gidecek.


  Süleyman: Beşiktaş teklifte bulunmadı

Denizlispor'un başarılı file bekçisi Süleyman Küçük, Beşiktaş'ın kendisine talip olduğu yönündeki haberlere sevindiğini ancak sözkonusu kulüpten resmî teklif almadığını söyledi.


  G.Saray TV 1 ay içinde açılıyor

Galatasaray da artık kendi özel televizyon kanalına kavuşuyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Galatasaray TV'yi hayata geçirmek için artık gün saymaya başladı.


  Jefferson: Hedef millî takım kalesi

Trabzonspor'un Brezilyalı kalecisi Jefferson, artık kendisine yapılan eleştirilere kulak asmadığını belirterek, "Çünkü hayallerim ve rüyalarım çok büyük. Brezilya Milli Takımı'nın kalesini korumak istiyorum" dedi.


  Abdi İpekçi Salonu yenileniyor

Beko Basketbol Ligi maçlarının yanısıra Avrupa Ligi karşılaşmalarına evsahipliği yapacak İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, yeni sezon öncesi bakım çalışmaları yapılıyor.


  ABD'li basketçi Fitch G.Saray'da

Galatasaray, potada ABD'li oyuncu Geralde Fitch ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004