Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yalan haberden bıktım

Fenerbahçe Kulübü, Ganalı oyuncu Appiah'ın Ocak ayında Real Madrid'e 22 milyon Euro bedelle satılacağı haberlerini yalanlayarak, Appiah'ın 100. yılında sarı-lacivertli kulübün profesyonel futbol takımında görev yapacağını vurguladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Ganalı oyuncu Appiah'ın Fenerbahçe'de huzursuz olduğu ve Ocak ayında Real Madrid'e 22 Milyon Euro bedelle satılacağı yönünde bir gazetede yer alan haberin asılsız olduğu belirtilerek, "Ganalı oyuncumuz, daha öncede bir çok kez ifade ettiğimiz gibi kulübümüzün 100. yılında profesyonel futbol takımımızda görev yapacaktır" ifadeleri kullanıldı.

HÜRRİYET'E YALANLAMA

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi dün Hürriyet gazetesinde çıkan manşet haberini de yalanladı. Açıklamada şöyle denildi: "Hürriyet Gazetesinde Sayın Sadi Kemal Yaşar imzası ile yayınlanan “Perde Arkası” başlıklı yazı içeriği tamamen yazarının kendi hayali mahsulüdür.“Tümer’le Başlama”, “Ocak’ta Gönderirim”, “Primler Kesildi Sambacılar Durdu” şeklinde üç başlık altındaki ana fikir Başkanın Teknik Direktörün kadro ve taktik tercihlerine karıştığı, sportif performansları ile ilgili olarak sporcular ile birebir görüştüğü onları sportif performansları sebebi ile eleştirdiği hatta takımdan göndermek ile tehdit ettiği şeklindedir.

HOCAYA MÜDAHALE YOK

Yazılı ve Görsel medyada zaman zaman yer alan bizim ise ısrarla tekzip ettiğimiz üzere Başkanımız, 8 yıllık görev süresi boyunca kulübümüzde görev yapmış ve halen yapan teknik direktörlerin hiç birinin kadro ve taktik tercihine karışmamış, müdahalede bulunmamış, bu konuları karşılıklı sohbet konusu dahi yapmamıştır. Bu güne kadar teknik adam olarak görev yapmış tüm hocalarımız halen sağ olup, kendi ağızlarından aksine bir söylemleri de olmamıştır. Hal böyle iken, ısrarla hayal mahsulü bir görüşün kamuoyu önüne getirilmek istenmesinin arkasındaki düşünceyi kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz.

HAYAL MAHSÜLÜ HABER

Başkan ile Zico arasında geçen ikili bir görüşmenin yazar tarafından gazeteye haber olarak aktarıldığı izlenimi uyandırılarak kaleme alınan ve bu şekilde başlayan yazarının hayali mahsulü olan yazının son bölümünde teknik konuların Fenerbahçe Yönetim Kurulu Toplantılarında başkan tarafından konuşulduğu şeklindeki iddia da tamamen hayal mahsulüdür. Yazarın, yazıya ciddiyet verme düşüncesi ile habere kaynak olarak gösterdiği “Fenerbahçe’ye yakın kaynaklar” şeklindeki tanımlamada izaha muhtaçtır."

08.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yalan haberden bıktım

  Japonya'da Ferrari şov

  Arsenal'den Ribery'e 26 milyon euro

  Federer kortta rakip tanımıyor

  Futbolculardan çevreci mesaj

  Okan: Beşiktaş'a dâvâ açmadım

  Efes Pilsen ABD'ye gitti

  G.Saray'dan hasta taraftara yardım

  Ligde 9. hafta maç programı

  F.Bahçe'den Kış Futbol Okulu

  Atletizm camiası başkan seçiyor

  3. Fenerium Basketbol Turnuvası 12 Ekim'de


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004