Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomi, AB’ye ayak uyduruyor

Dünya Bankası Türkiye Direktörü Andrew Vorkink, IMF’nin, Türkiye’nin kotasını, diğer üç ülke (Çin, Güney Kore ve Meksika) ile birlikte artırmasının, Türkiye’nin elit bir ülke haline geldiğini gösterdiğini söyledi. Andrew Vorkink, IMF’nin kota artırımına dikkat çekerek, ‘’IMF, birçok yükselen piyasa içinde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu sadece dört ülkenin kotasını artırıyor. IMF, kota payını artırarak Türkiye’nin, ‘yükselen bir küresel güç’ olduğunu teyit etti’’ şeklinde konuştu.


Ali Babacan: Öncelik istihdam

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan da bundan sonraki dönemde ekonomideki en büyük önceliklerinden birisinin istihdamı arttırmaya yönelik olaca

Kaçak ürünlere yılda 20 milyar dolar

Ankara Ticaret Odasının (ATO) hazırladığı ‘’Kaçak Ekonomisi’’ başlıklı rapora göre, Türkiye’ye sigaradan içkiye, çaydan şekere, akaryakıttan büyükbaş


  Almanların yatırım tercihi Türkiye

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Teoman Yelkencioğlu, Alman firmalarının, Türkiye’nin AB üyeliğinden bağımsız olarak da Türkiye’ye yatırım konusunda istekli olduğunu söyledi.


  LPG’de denetim arttı

Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Mete Kalyoncu, daha önce LPG montajı yapan firmadan alınan faturadan başka şart istenmeyen LPG’li araçların denetimlerinin, Makine Mühendisleri Odasına devredildikten sonra standarda uygun olarak yapılmaya başlandığını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004