Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TÜRKLER ÇOK SAVAŞTI

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzeti Sport, ''Korkak takım puan kazanamaz'' manşetini kullandı. 300 bin tirajlı gazetede yer alan Macaristan-Türkiye maçıyla ilgili yorumlarda, Türkiye'nin maç boyunca daha fazla savaşarak, Tuncay'ın golüyle haklı bir galibiyet aldığı belirtildi.


Terim: Bizde korku olmaz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Şampiyonası eleme maçında Macaristan'ı 1-0 yenmelerinin ardından, ''Skordan da oyundan

Görme engelli halterciler Avrupa ikincisi oldu

Görme Engelliler Halter Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda takım halinde ikinci olarak tarihinde bir ilk gerçekleştirdi.


  Şampiyonluk için şansımız kalmadı

Formula 1'de Japonya Grand Prix'sini kazanarak şampiyonluk için büyük avantaj yakalayan Renault pilotu Fernando Alonso, şampiyonun Brezilya'da belli olacağını ve risk almak istemediklerini söyledi.


  Cavcav: Her kulüp bir hakem almalı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, futbolculara oyun kurallarının daha iyi anlatılabilmesi için, her kulüpte birer hakem görevlendirilmesi önerisinde bulundu.


  Alman Millî Takımına 188 bin dolar prim

Almanya Futbol Federasyonu ve milli takım yetkilileri arasında dün imzalanan anlaşmaya göre, futbolcuların her biri, Almanya'nın elemeleri geçerek 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını kazanması halinde 188 biner dolar kazanacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004