Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MİLLİ TAKIM ZİRVEDE

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Moldova'yı 5-0 gibi farklı bir skorla yenerek, C Grubu'nda zirveye yerleşen Türkiye, elemelerdeki en golcü takımlar sıralamasında da üst sıralarda kendisine yer buldu. Hakan Şükür (4) ve Tuncay Şanlı'nın attığı gollerle Moldova'yı farklı yene A Milli Takım, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden 50 takımdan en iyi sonuçları alan 6 takım arasında kendisine yer buldu.


Kral muhteşem döndü

Hakan Şükür, (A) Milli Futbol Takımının, Moldova ile yaptığı maçta 4 gol birden atarak, ay-yıldızlı forma altındaki uzun süren suskunluğuna son verdi.

Terim: Bırakın maçın keyfini yaşayalım

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemelerinde Moldova'yı Almanya'da oynanan seyircisiz karşılaşmada 5-0 mağlup eden (A) Milli Takım yurda döndü.


  En hızlı golcü apoleti de var

Moldova'ya attığı 4 golle birlikte medyada kendisini eleştirenlere güzel bir cevap veren Hakan Şükür ayrıca, Dünya Kupası finallerinde atılan en hızlı golün de sahibi durumda bulunuyor.


  UEFA'dan Hakan Şükür'e övgü

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Moldova'yı 5-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımımıza ve 4 gol atan Hakan Şükür'e UEFA'dan övgü geldi.


  Alex: UEFA'da kolay maç yok

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Alex UEFA Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi.


  Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş Cola Turca

BEKO Basketbol Ligi'nin 2. haftasında ligin ilk derbi maçı bugün Fenerbahçe Ülker ile Beşiktaş Cola Turka arasında yapılacak.


  Efes basketbol okulu

''Efes İle İlk Adım'' ücretsiz basketbol okullarının yeni dönem başvuruları 16-20 Ekim tarihlerinde yapılacak.


  Tau, Kaya Peker ile galip geldi

Milli oyuncular Kaya Peker ve Serkan Erdoğan'ın formasını giydiği TAU Ceramica, İspanya Ligi'ndeki 3. maçını da kayıpsız atlattı.


  Hakemler açıklandı

14 Ekim Cumartesi: 20.30 G.Saray-Ankaragücü: Aytekin Durmaz 15.00 Gaziantep-Sakaryaspor: Tolga Özkalfa 14.30 Trabzon-Kayseri Erciyes: Halis Özkahya 15.00 Konyaspor-Bursa: Bünyamin Gezer



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004