Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Nasrettin Hoca rezaletine tepki

Antalya’da bir san'at derneğinin Antalya Plajları’nda turist çekmek amacıyla Nasreddin Hoca’yı kullanmasına ve bunun basında yer almasına Akşehir Belediye Başkanı Op. Dr. Mustafa Baloğlu, Akşehirliler adına büyük tepki gösterdi.



Dolmabahçe’de “Dolmabahçe Sarayı” sergisi

TBMM Millî Saraylar Daire Başkanlığınca düzenlenen Dolmabahçe Sarayı’nın 150. yıldönümü faaliyetleri kapsamında, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi şehrinde ‘’Dolmabahçe Sarayı’’ adıyla bir sergi açılacak.



Tarık Buğra hatırasına hikâye yarışması

Konya Akşehir Belediye Başkanı Mustafa Baloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Akşehir doğumlu olan Türk Edebiyatının önde gelen yazarlarından Tarık Buğra’nın ölümünün 13. yıl dönümü sebebiyle, hikâye yarışması düzenleneceğini söyledi.



“Aşk imiş her ne var âlemde”

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi tarafından organize edilen “Aşk imiş her ne var âlemde” adlı hüsn-i hat sergisi düzenlendi.



Yeni reklâmcılar işbaşında

BSF Akademi’de Kemal Sezer’in yönetimindeki on altı haftalık Reklâm Yazarlığı Atölyesini tamamlayan katılımcılar törenle sertifikalarını aldılar. BSF Akademi konferans salonunda yapılan törende konuşan BSF Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bilal Arıoğlu, “Bizi en çok memnun eden şey, katılımcıların, daha kurs bitmeden iş bulabilmeleri” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004