Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ortadoğu’da BOP işlemez

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, ABD’nin ortaya attığı BOP ile ilgili olarak, “Bölgede hiçbir özel planın önemi ve uygulanırlığı yoktur” dedi. Esad “ABD’nin ortaya attığı BOP’un uygulanması halinde siyasî ve kültürel çok büyük bir patlama olur” diye konuştu.


Pentagon’da kaybetme paniği büyüyor

ABD, Irak’ta kaybetmekte olduğunu itiraf ettiği propaganda savaşını kazanmak için bir “medya savaş birimi” kurdu. Savunma Bakanı Rumsfeld, ABD'nin Ira

Irak'ta şiddet durmuyor

Irak’ta dün meydana gelen şiddet olaylarında 10 kişi öldü. Polis, başşehir Bağdat’ta Sadr semtinde bir araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu


  ‘Medrese katliâmında ABD parmağı var,’ iddiası

Pakistan’ın kuzeybatısındaki aşiret bölgesi Bajur’da önceki gün El Kaide eğitim kampı olduğu kaydedilen bir medreseye düzenlenen füze saldırısında Afganistan’daki koalisyon güçlerinden edinilen istihbaratın kullanıldığı bildirildi.


   El Baradei: İran’ın nükleer programı endişe verici boyutta

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu (UAEK) Başkanı Muhammed El Baradei, UAEK’nın, İran’ın nükleer programının barışçı olduğunu doğrulayacak durumda olmadığını söyledi.


  Bush: Demokratlar’ın hedefi Irak’tan ayrılmak

ABD’de, kongre seçimlerine 8 gün kala Cumhuriyetçi başkan George W. Bush, rakibi Demokratlar’ı Irak ile ilgili hiçbir plana sahip olmamakla suçladı.


  Cheney: Çatışmaları halletmek Iraklılar’a düşer

ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, Irak’ta kanlı şiddet olaylarının uzun bir süre daha sürebileceğini kabul etti.


  Haniye: Adam kaçırma ahlâk dışı

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Gazze’de bir yabancının daha kaçırılmasının ardından, “adam kaçırma eylemleri ahlâk dışı’’ açıklamasında bulundu.


  Barzani: “Federalizm olmazsa bağımsızlık düşünülür”

Irak Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) lideri Mesut Barzani, Irak’ta bir federalizm olmaması halinde bağımsızlığın düşünülebileceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004