Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sıcak paradan fayda gelmez

Prof. Dr. Sabahattin Zaim spekülatif amaçlarla ülkeye gelen ve istediği vakit ülkeyi terk eden fonlara yabancı sermaye gözüyle bakmanın yanlış olduğunu söyledi. Zaim, “Ekonomiyi tahrip eden, spekülatif girişimlerde bulunan, rekabeti önleyen ve tekel olmaya çalışan her sermaye dünyanın gelişmiş ekonomilerinde zaptu rapt altına alınır” dedi.


İşgücü maliyeti en fazla artan 3. ülkeyiz

Türkiye’nin, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ülkeleri içinde, 1996-2005 döneminde dolar cinsinden birim işgücü maliyetinin en fazla arttı

Artık çay ihraç ediyoruz

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, bu yıl 627 bin ton ile son yılların en yüksek yaş çay alımını gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu yılın sektör ve ÇAYKUR


  Media Markt Türkiye’ye geliyor

Tüketici elektroniği perakendecisi Media Markt’ın, İstanbul ve Ankara’da açılacak mağazalarının sözleşmeleri imzalandı. Kuruluş, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul’da açacak.


  Bank Asya 10. yılını kutluyor

Türkiye’nin en genç katılım bankası olmasına rağmen kısa sürede büyüyen Bank Asya, 10. yılını kutluyor. Bank Asya, dün Yıldız Sarayı-Silahhane’de düzenlediği basın toplantısı ve resepsiyonla onuncu kuruluş yılını kutladı.


  4 noktada petrol umudu

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO), Güney ve Güneydoğu’da, toplam 4 noktada petrol sondaj hazırlığı yaptığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004