Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'ın son umudu

Şampiyonlar Liginde C Grubunda çıkma mücadelesi veren temsilcimiz bugün deplasmanda PSV Eindhoven'la karşılaşacak. Oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekibin 2. tura çıkabilmesi için bu karşılaşmadan mutlaka puanla ayrılması gerekiyor.


Devler Liginde dev maç bugün

Avrupa futbolunun iki önemli takımı Barcelona ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi grup maçında bugün karşı karşıya geliyor. İspanya'daki karşılaşma öncesi, C

Tigana: Yılmayacağım

Sakaryaspor maçı sonrası Beşiktaşlı taraftarların eleştirisine maruz kalan Fransız Teknik Direktör Tigana, "Cesaretimi kıramazlar. Çalışmaya devam ede


  Zico: Deivid adına mutlu oldum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Vestel Manisaspor'un kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, ''Rakibimiz neden bu haftaya kadar lider olduğunu bu maçta gösterdi. Ofansif ve iyi futbol oynayan bir ekip'' diye konuştu


  Sakarya'da sevinç

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, uzun süre 10 kişi oynamalarına rağmen Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.


  Necati, Hakan'ı geride bıraktı

Galatasaray'a 2003-2004 sezonunun devre arasında transfer olan Necati Ateş, gösterdiği performansla yıldız oyuncu Hakan Şükür'ün çok üzerinde bir grafik sergiledi.


  Gökhan Ünal en az 4 hafta oynamayacak

Bursaspor maçında sol köprücük kemiği 2 yerinden kırılan ve en az 4 hafta sahalara dönemeyecek olan Kayserisporlu Gökhan Ünal, tedavi için İstanbul'a gitti.


  Pehlivanlar plaja iniyor

Antalya'da yapılacak Dünya Plaj Güreşi Şampiyonasında Serbest Güreş Milli Takımında da yer alan başpehlivanlar Rıza Kaya ve Şükrü Kazan da madalya mücadelesi verecek.


  Runje Hırvat millî takımına çağrıldı

Beşiktaş kalecisi Vedran Runje, Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic tarafından 21 kişilik milli takım kadrosuna alındı.


  NBA yarın sahne alıyor

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen NBA'de 2006-2007 sezonu 30 takımın katılımıyla yarın başlıyor. Takımlar sezon boyunca en az 82 maç oynayacak.


  Fenerbahçe averajla lider


  Tigana gider mi?


  Zico doğru yolda



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004