Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş nefes aldı

Kadıköy'deki derbide F.Bahçe karşısında diğer maçlara oranla daha iyi mücadele eden futbolcular övgü aldı. Yönetici Sinan Vardar, "Artık geriye bakmadan ileriye doğru hedeflerimize ulaşmak için çalışmalıyız." dedi. Vardar, Tümer'in açıklamalarına tepki gösterdi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Fenerbahçe derbisinde diğer maçlara oranla daha iyi mücadele ettiklerini söyledi. Sinan Vardar, derbi maçta 2 antrenörün de tek forvet oynayarak, orta alanı kalabalık tuttuğunu ifade ederek, ''Maç orta alanda geçti. Hücum zenginliği azdı. Tam tempo yükselirken sakatlanmalar oldu, oyun durdu ve tempo düştü. Biz diğer maçlara göre daha iyi mücadele ettik'' diye konuştu.

SERDAR ÇOK İYİ OYNADI

Genç futbolcu Serdar Kurtuluş'a övgüler yağdıran Sinan Vardar, ''Serdar orta alanda çok iyi mücadele etti, ancak aynı alandaki Kleberson'daki düşüş ise devam ediyor. Sanırım fizik ve kondisyon eksikliği var. Kleberson dün etkisizdi'' dedi. Vardar, maçın hakemi Vedat Yüksel'e de değinerek, ''Genç hakemin önemli bir hatası olmadı ve iyi bir maç yönetti'' şeklinde konuştu. Fenerbahçe derbisinin kendileri için yeni bir başlangıç olduğunu anlatan Vardar, ''Artık geriye bakmadan ileriye doğru hedeflerimize ulaşmak için çalışmalıyız. Önümüzde Bursaspor maçı var. Mutlaka kazanmalıyız'' dedi.

YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

Vardar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve İkinci Başkan Nihat Özdemir'e de teşekkür etti. Yıldırım, Özdemir ve Fenerbahçe yönetiminin kendilerini çok iyi ağırladığını anlatan Vardar, ''Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum'' dedi.

TÜMER METİN'E TEPKİ

Vardar, sezon başında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer Metin'e verdiği demeçler nedeniyle tepki gösterdi. Tümer'in dünkü maçta da zaman zaman sert hareketler yaptığını belirten Vardar, ''Verdiği beyanatlar hoş değildi. Profesyonel bir futbolcu verdiği demeçlere, hareketlerine dikkat etmeli. Uzun yıllar ekmeğini yediği kulüp için (Gidip topları ağlardan çıkaracağım. Santraya koyacağım) demek hoş değil. Herkes haddini bilsin. Ona en güzel cevabı sahadan çıkarken Fenerbahçe seyircisi verdi. Tepki alarak sahadan çıktı'' şeklinde konuştu.

BURSA BİLETLERİ SATIŞTA

Öte yandan Beşiktaş'ın, Süper Ligi'nin 15. haftasında Bursaspor ile 24 Kasım Cuma günü saat 20.00'de BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıkartıldı. Bilet fiyatları 200 ile 25 YTL arasında değişiyor.

21.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş nefes aldı

  Trabzon 3 puanı unuttu

  Sivas, 4 büyüklerin korkulu rüyası oldu

  F.Bahçe'de gözler Palermo'ya çevrildi

  G.Saray'da liderlik hesabı

  Cimbom bugün Fransa yolcusu

  Kezman: Sorunlu futbolcu değilim

  Efes'in potasına sayı atmak zor

  Nihat'a 4. defa "0" puan

  Castrol İstanbul Rallisi'ni Serkan Bacıoğlu kazandı

  Derbinin galibi Galatasaray

  Tigana kurtardı

  Sivas uygun adım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004