Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon 3 puanı unuttu

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Karadeniz ekibi 5 haftadır galibiyete hasret kaldı. Bu hafta oynanacak F.Bahçe maçı öncesinde bazı radikal kararların alınması beklenen takımda bazı oyuncuların dikkati çekilecek. Derbide sarı kart cezalı Çağdaş, Hasan Üçüncü ve Musa Büyük oynamayacak.

Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak kötü gidişe dur diyemeyen Trabzonspor, tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. 5 haftadır galibiyete hasret kalan bordo-mavili ekipte, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi bazı radikal kararların alınması bekleniyor. Süper Lig'de 14. hafta geride kalırken Trabzonspor, başarısızlık anlamında bir çok rekora imza atıyor.

TARİHİN EN KÖTÜ SEZONU

33 yıldan beri 1. ligde mücadele eden bordo-mavili ekip, 14. hafta baz alındığında tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor. 14 maç sonunda 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, attığı 15 gole karşılık kalesinde 17 gol görürken 16 puan ile 14. sırada yer aldı. Ligin sondan ikinci sırasında bulunan Sakaryaspor ile arasında sadece 2 puan bulunan Trabzonspor'da küme düşme korkusu da yaşanmaya başladı.

5 MAÇTIR GALİBİYETİ YOK

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Trabzonspor, başarısızlık rekorlarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Süper Lig'de en son 9. haftada kendi evinde Kayseri Erciyesspor'u 3-1'lik skorla mağlup eden Karadeniz ekibi, bu karşılaşma sonrası oynadığı 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrılamadı. Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Sakaryaspor ve son olarak Sivasspor'a mağlup olan Trabzonspor, Antalyaspor ile berabere kaldı. 5 maçta üç puan alma başarısı gösteremeyen Karadeniz ekibi, bu müsabakaların hiç birinde de gol atamazken, kendi kalesinde ise 6 gol gördü. Bordo-mavili ekip en son galibiyetini ve rakip filelere en son gölünü 9. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında yaşamıştı.

DIŞARIDA BEŞİKTAŞ'I YENDİ

Trabzonspor bu sezon ayrıca deplasmanda aldığı başarısız sonuçlarlar da dikkat çekiyor. Geride kalan haftalarda 7 deplasman maçı oynayan bordo-mavili ekip, bu karşılaşmaların sadece 1'inden galibiyetle ayrıldı. Ligin 5. haftasında İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Karadeniz ekibi, Ankaragücü ile de 2-2 berabere kalırken, 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

7 FUTBOLCU OYNAMIYOR

Süper Ligde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Trabzonspor, hafta sonu kendi sahasında lig lideri Fenerbahçe ile karşılaşacak. Derbi karşılaşmasında tam 7 futbolcu forma giyemeyecek. Sivasspor karşılaşmasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Çağdaş, Hasan Üçüncü ve Musa Büyük, Fenerbahçe karşılaşmasında oynayamayacak. Yattara, Ömer Rıza, Celaleddin ile kaleci Tolga da sakatlıkları nedeniyle pazar günkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı süren golcü oyuncu Ersen Martin'in ise, Fenerbahçe'ye karşı forma giyip-giyemeyeceğinin maç günü belli olacağı açıklandı.

21.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş nefes aldı

  Trabzon 3 puanı unuttu

  Sivas, 4 büyüklerin korkulu rüyası oldu

  F.Bahçe'de gözler Palermo'ya çevrildi

  G.Saray'da liderlik hesabı

  Cimbom bugün Fransa yolcusu

  Kezman: Sorunlu futbolcu değilim

  Efes'in potasına sayı atmak zor

  Nihat'a 4. defa "0" puan

  Castrol İstanbul Rallisi'ni Serkan Bacıoğlu kazandı

  Derbinin galibi Galatasaray

  Tigana kurtardı

  Sivas uygun adım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004