Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas, 4 büyüklerin korkulu rüyası oldu

Ligde Beşiktaş'ın ardından Trabzon'u da yenen Sivasspor, büyük takımların korkulu rüyası oldu. Yiğidolar, bugüne kadar oynadığı Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarından 7 puan topladı.

Sivasspor, Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'u da yenerek dikkatleri üzerine çekti. Sivasspor'da teknik direktör Karol Pecze'nin yerine bu göreve getirilen Genel Menajer Bülent Uygun, takımın havasını değiştirdi. Uygun, ilk olarak Fortis Türkiye Kupası maçında takımı Fenerbahçe'ye karşı hazırladı ve bu maç 4-0 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sona erdi. Mağlubiyetin nedenleri üzerine yoğunlaşan kırmızı beyazlı takım, ardından oynadığı 2 derbi maçı da kazandı.

Bu sonuçla ilk defa üst üste iki defa galip gelme başarısı da gösteren Kırmızı- beyazlı ekip, böylece bu sezon oynadığı 3 büyük takıma karşı hiç yenilmemiş oldu. Sivasspor, ilk olarak Fenerbahçe ile kendi evinde 1-1 berabere kalmıştı. Deplasmanda Beşiktaş'ı ve son olarak Sivas'ta Trabzonspor'u aynı skorla 1-0 yenmeyi başardı. 2 hafta önce düşme potasına giren Sivasspor, aldığı son galibiyetlerle puanını 18'e ve lig sıralamasındaki yerini de 11. sıraya çıkardı. Sivasspor, oynadığı 14 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 14 gol atarken kendi kalesinde ise 18 gol gördü.

Takımın başında çıktığı 2 lig maçını da kazanan teknik direktör Bülent Uygun, Fortis Türkiye Kupası'nda oynadıkları Fenerbahçe maçında yaptıkları hataları analiz ederek Beşiktaş ve Trabzonspor'u mağlup ettiklerini söyledi. Sivasspor'un bugüne kadar kendi evinde kaybettiği maçları açık futbol oynaması ve bireysel hatalara bağlayan Uygun, bundan sonra daha kapalı bir oyun anlayışıyla çok pas yapan bir takım olacaklarını ifade etti. Uygun, "Beşiktaş ve Trabzon gibi güçlü rakipleri yenerek 6 puan aldığımız için sevinçliyiz. Bu sezon öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Ondan sonraki sezon içinse verilen desteğe göre kendimize bir hedef belirleyeceğiz" diye konuştu.

21.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş nefes aldı

  Trabzon 3 puanı unuttu

  Sivas, 4 büyüklerin korkulu rüyası oldu

  F.Bahçe'de gözler Palermo'ya çevrildi

  G.Saray'da liderlik hesabı

  Cimbom bugün Fransa yolcusu

  Kezman: Sorunlu futbolcu değilim

  Efes'in potasına sayı atmak zor

  Nihat'a 4. defa "0" puan

  Castrol İstanbul Rallisi'ni Serkan Bacıoğlu kazandı

  Derbinin galibi Galatasaray

  Tigana kurtardı

  Sivas uygun adım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004