Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Taraftara yazık

Hep böyle oluyo. Beşiktaş ne zaman bir Avrupa maçı oynasa o hafta oynanan maçta mutlaka puan kaybediyor. Geçen yıllarda olduğu gibi UEFA mücadelesinden önceki ya da sonraki lig maçlarında puan kaybetme geleneği sürüyor. Tek istisna bu yıl ki ÇSKA maçı.Ankaraspor karşısında puan kaybedince şampiyonluk yarışında rakiplerinden geri kalırken, oynadığı futbol ile taraftarına da ilerisi için ümit vermiyor.

Tigana’nın isteği doğrultusunda oluşturulan genç kadro ve kaliteli transferlere rağmen,bir türlü takım olamayan Beşiktaş, şu an hiç bir maça favori olarak çıkamıyor. Kazandıkları maçlarda bile taraftarını memnun edemiyor. Muhteşem taraftarına layık, rakibine baskı kuran, sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltan mücadeleci oyun yerine, vurdumduymaz yan paslar, hücumda etkisiz ve hırssız oyun sonucu gol pozisyonu az, tatsız tuzsuz maçlardan sonra gelinen nokta şu: İstikbal vadeden gençler ve Delgado maalesef boş çıkmıştır.

Devre arasında kim transfer edilirse edilsin Tigana’nın bu oyun anlayışı ile bir yere varmak mümkün değildir. Takımın ağır ve mücadelesiz oyunun tek sorumlusu Fransız hocadır.Yönetim Tigana ile mutlaka konuşmalı, sorgulamalı ve bu düzensizliğe bir çare bulmalıdır. Aksi haldekaybedilen puanlar değil, taraftar desteği olacaktır.

Nidai PAKSOY

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004