Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Konya'yı gençler taşıyor

16. hafta sonunda ulaştığı 24 puanla lig tarihinde ilk yarıda toplanan en yüksek puanı elde eden yeşil beyazlılarda son haftalarda takımı gençler sırtlıyor. Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, "Hocamız Nurullah Sağlam'ın gençlere fırsat tanımasının meyvesini topluyoruz" dedi.

Süper Lig'de 16. hafta sonunda topladığı 24 puanla tarihinde ligin ilk yarısındaki en yüksek puanına ulaşan Konyaspor'da, son haftalarda takımı gençler sırtlıyor. Kulüp basın sözcüsü Memduh Oğuz, Vestel Manisaspor deplasmanından galibiyetle dönmelerinin ardından sahalarında Çaykur Rizespor'dan alınan 3 puanın takımda moralleri en üst seviyeye çıkardığını söyledi. Gençlerbirliği'ne yenilmelerinin ardından kalan 3 maçta 9 puan hedeflediklerini anımsatan Oğuz, bu hedeflerine sadece 3 puan kaldığını kaydetti.

İlk yarının son maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını dile getiren Oğuz, bu maçtan da galip ayrılarak Türkiye Kupası maçlarına moralli çıkmayı istediklerini bildirdi. Oğuz, son haftalarda sakatlıklara rağmen gençlerle çok iyi sonuçlar aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Takımda Batista, Sedat, Yordanov, Eder gibi oyuncularımızın sakatlığı nedeniyle sahaya gençlerin ağırlıkta olduğu kadroyla çıkıyoruz. Gençler verilen görevleri en iyi şekilde yerine getiriyor. Şu anda ilk 11'in yarısı, yaşları 18-21 arasında değişen gençlerden oluşuyor. Teknik direktör Nurullah Sağlam, sezon başında gençlere şans tanıyacağını söylemişti. Sağlam, birçok maçta gençleri sahaya sürerek motive etmeye çalıştı. Gençlere her zaman güvendi.''

Son haftalarda teknik direktör Sağlam'ın gençlere bu şekilde fırsat tanımasının meyvesini topladıklarını ifade eden Oğuz, ''Gençler sahada koşuyor, mücadele ediyor. Aldığı formayı çıkarmamak için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Kazanma hırsı nedeniyle topu ayağına alan rakip oyuncuya 3 futbolcumuz birden pres yapıyor. Bunlar güzel şeyler'' dedi.

Takımda gençlerle ağabeyleri arasında yakalanan uyumun başarıyı getirdiğini belirten Oğuz, ''Şu anda 24 puana ulaştık. Birinci Lig tarihimizde ilk yarıda toplanan en yüksek puanı elde ettik. Son haftayı da 3 puanla kapatırsak her şey çok güzel olacak. İnançlı ve hırslı oyunumuz sürecek'' diye konuştu.

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004