Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: Yarış devam ediyor

F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, G.Saray'dan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "7 puanlık fark avantaj ama henüz herşey bitmedi, sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Galatasaray karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetle puan farkının 7'ye çıktığını, ama henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyledi. Zico, her derbi maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da tansiyonun ve sinirlerin dozunun çok yüksek olduğunu belirterek, ''Maçın başında duygularına daha fazla hakim olan taraf bizdik, oyunun kontrolünü ele geçirdik ve 2-0 öne geçtik'' dedi. Galatasaray'ın özellikle ikinci yarının başlarında oyunu kontrol eden taraf olduğunu belirten Zico, şöyle devam etti:

HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ

''İkinci yarıda oyundan koptuğumuz anlar oldu. Maç 2-1 oldu, rakibimiz beraberliği de yakalayabilirdi. Fakat maçın sonlarına doğru tekrar kontrolü ele geçirdik, farkı arttırabilirdik ama olmadı. Bu tür örnekler gösteriyor ki maçın sonucu ne olursa olsun maç bitmeden skor belli olmaz. O yüzden sonuna kadar maça aynı dikkatle devam etmeliyiz. 2-1'lik bir skor, en yakın rakipten 7 puan öndeyiz, bu büyük bir avantaj ama daha hiçbir şey bitmedi, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Umarım sezon sonunda bu savaştan galip gelen taraf da biz olacağız.''

ALEX'LE İLGİLİ ESPRİ

Zico, bir gazetecinin takımın ikinci yarılarda neden iyi oynayamadığı şeklinde bir sorusu üzerine, ''(İkinci yarının ilk 15 dakikasında iyi oynamadığınız) derseniz buna kabul edebilirim. Çünkü 90 dakika boyunca iyi olduğumuz anlarda 2 gol attık, rakip iyi olduğu dönemde 1 gol atmış. Önemli olan da skora yansımasıdır. Demek ki 90 dakikaya baktığımızda bizim iyi olduğumuz anlar daha fazlaymış'' şeklinde konuştu.Bir gazetecinin, ''Alex'de gözle görülür bir düşüş var, Alex'i dinlendirmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Siz yaptığınız yorumlarda (Takımı Alex kuruyor) diyordunuz ya ona da artık Alex karar verir'' diye esprili bir cevap verdi.

TARAFTAR MUTLU OLDU

Brezilyalı çalıştırıcı, derbi maçın ardından omuzlarından bir yük atılmış gibi hissettiğini, taraftarları evlerine mutlu gönderdikleri için mutlu olduğunu söyledi. Derbi maçların sadece takım için değil özellikle taraftarlar için çok önemli olduğunu kaydeden Brezilyalı çalıştırıcı, ''Tabii ki böyle bir derbinin ardından taraftarımızın 3 puanın mutluluğuyla evine gitmesini görmek, teknik direktör için çok güzel. Şampiyonluğa oynuyoruz, her maç ayrı bir önem taşıyor ama bu maçları farkı yapan şey taraftarın içine kattığı duygu, o tansiyon, kulüplerin büyüklüğüdür. Bu maçtan da 3 puan alarak, taraftarımızı mutlu gönderdiğimiz için mutluyum'' şeklinde konuştu.

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004