Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

Sezon başında Fenerbahçe'den ezeli rakibi Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre, geride kalan 16 haftada siyah-beyazlı formayla gol yollarında başarılı olamazken, geçen sezonki performansının çok gerisinde kaldı.

Fenerbahçe formasıyla geçen sezon Turkcell Süper Lig'de 16 hafta sonunda 8 gole ulaşan Nobre, Beşiktaş'ta ise aynı sürede sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabildi. Nobre, siyah-beyazlı formayla 13 maçta forma giyip 941 dakika sahada kalırken, 2 maçta kırmızı kart cezası, 1 maçta ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Siyah-beyazlı formayla Turkcell Süper Lig'de sadece deplasmanda 1-1 berabere kalınan Kayseri Erciyesspor maçında gol bulan Nobre, diğer karşılaşmalarda ise taraftarlarına gol sevinci yaşatamadı. Nobre, Ankaragücü ile yapılan lig maçında kazanılan bir penaltı atışından da yararlanamadı. Bu arada, Mert Nobre, UEFA Kupası'nda da siyah-beyazlı formayla şu ana kadar 1 gol kaydetti. Nobre, CSKA Sofya ile oynanan UEFA Kupası 1. tur rövanş maçının uzatma bölümünde takımına 1 gol kazandırmıştı.

Nobre, geçen sezonun ilk 16 haftasında eski takımı Fenerbahçe'ye tam 8 gol kazandırmıştı. Sarı-lacivertli takımda Alex ile iyi bir ikili oluşturan Nobre, 3. haftadaki Çaykur Rizespor, 4. haftadaki Samsunspor, 7. haftadaki Kayserispor, 14. haftadaki Galatasaray maçlarında 1'er, 8. haftadaki Konyaspor ve 15. haftadaki Trabzonspor karşılaşmalarında ise 2'şer gole imza atmıştı.

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004