Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener seriyi az hasarla geçti

Fenerbahçe, 15 günlük sürede çıktığı zorlu maçlar serisini az hasarla geçti. Turkcell Süper Lig'de ve Avrupa kupalarında 19 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında 5 önemli sınav veren sarı-lacivertliler, 3-4 günde bir maç oynadığı zorlu seriyi, 3 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyetle geride bıraktı

Zorlu serinin son maçında dün yendiği en yakın rakibi Galatasaray ile ligde arasındaki puan farkını 7'ye çıkaran Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda Celta Vigo karşısında aldığı mağlubiyetle gruptan çıkma şansını 13 Aralık'ta Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımıyla yapacağı son maça bıraktı.

Zorlu maçlar serisine 19 Kasım Pazar günü Kadıköy'de Beşiktaş derbisiyle başlayan sarı-lacivertliler, sahasında 2001 yılından bu yana yenemediği siyah-beyazlı ekip karşısında 0-0'lık sonuçla galibiyet hasretini sürdürdü. Beşiktaş maçından 4 gün sonra 23 Kasım Perşembe günü UEFA Kupası'nda yer aldığı (H) Grubu'ndaki 2. maçında İtalya'nın Palermo takımını konuk eden Fenerbahçe, rakibini 3-0 yenerek grup maçlarındaki ilk galibiyetini aldı.

İtalyan rakibi karşısında aldığı galibiyetin moraliyle bu kez 3 gün sonra 26 Kasım Pazar günü deplasmandaTrabzonspor'un konuğu olan sarı-lacivertli ekip, 2-1 kazandı.Zorlu serinin ilk 3 maçında yenilgi görmeyen Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda deplasmandaki Celta Vigo maçı için de İspanya'ya umutlu gitti.Trabzonspor maçından 4 gün sonra 30 Kasım Perşembe günü çıktığı maçta, ortaya koyduğu futbolla beğenilen, Alex ile bir penaltı atışından da yararlanamayan sarı-lacivertliler 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Celta Vigo maçından 3 gün sonra da Kadıköy'de Galatasaray'ı konuk eden sarı-lacivertliler, 2-1 kazanarak, 1999 yılından bu yana sahasında mağlup olmadığı ezeli rakibini yine yendi. Fenerbahçe, zorlu seride lig ve Avrupa kupalarında yaptığı 5 maçta 7 gol atıp kalesinde de 3 gol gördü. Palermo'yu Appiah, Lugano ve Tuncay'ın golleriyle geçen, Trabzonspor maçında Appiah ve Aurelio ile gülen sarı-lacivertlilerde, Galatasaray karşısında ise Alex ve Kezman sahneye çıktı.

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004