Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yakışmadı!

İki takım arasında geçen yıl Malatya'da oynanan karşılaşmanın gergin ve olaylı geçmesi sebebiyle, Samsun Emniyeti'nin isteği üzerine iki kulüp arasında yapılan "deplasmana karşılıklı taraftar götürmeme" anlaşması gereği Malatya'dan taraftarın gitmediği zorlu karşılaşmada, "yalnız" Malatyaspor, 23. dakikada Taner'in attığı golle Samsunspor'u 10 mağlup etti ve "altın" değerinde 3 puanın sahibi oldu. Maç öncesi

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında ev sahibi takım zaman zaman etkili olurken, sonraki dakikalarda Malatyaspor daha üstün gözüktü. Malatyaspor'da Serdar'ın iki topu, ev sahibi takımdan da Fatih'in bir topu direkten döndü. Ramazan Kahya, Serdar Samatyalı ve Taner'in etkili oyunları Malatyaspor'un hücum gücünü artırırken, son 10 dakikada "kontra ataklarla" gol arayan Malatyaspor, farkı açabilecek durumdayken, son vuruşlardaki beceri eksikliği skorun 10'da kalmasına yol açtı.

Maçın bitiş düdüğüyle, sahaya giren ve hakeme saldırmaya çalışan 2 Samsunlu taraftar engellenirken, Malatyaspor kalecisi Şenol'un tribünlerle "olumsuz" diyaloga girdiği, bunun maç sonrası gerginliği daha da artırdığı ifade edildi. Maç sonrasında ev sahibi takım taraftarlarının protestoları da uzun süre devam etti.

Malatyaspor Başkan Vekili İlyas Karahan, olay çıkaranları "birkaç kendini bilmez" diye nitelendirip, kendilerine gösterilen ilgi sebebiyle de Samsunspor Kulübü ile Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Said YALÇIN

05.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY VEDA EDİYOR

  Zico: Yarış devam ediyor

  Fener seriyi az hasarla geçti

  Nobre Beşiktaş'ta 13 maçta 1 gol atabildi

  G.Saray, F.Bahçe'ye ceza bekliyor

  Konya'yı gençler taşıyor

  F. Bahçe son haftaya da lider girdi

  Bazı isimler gitmeli

  Yakışmadı!

  Taraftara yazık


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004