Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ben Nobre'nin Alex'i olamam

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, liderle aralarındaki 8 puan fark bulunduğunu ancak önlerinde çok maç olduğunu belirterek, ''İnanıyorum ki son dönemlerde yakaladığımız çıkışı, ikinci yarıda da skorlara da yansıtıp, ligi lider tamamlayacağız'' dedi.

Ricardinho, ''Liderle aramızdaki 8 puanlık fark bir gerçek ama lig devam ediyor. Bu yıl kurulmuş bir takımız. Yeni takımların belli bir zamana ihtiyacı vardır. Bizim bu zamanın önünde olduğumuza inanıyorum. İnanıyorum ki yakaladığımız çıkışı ikinci yarıda da sürdürüp, ligi lider tamamlayacağız'' diye konuştu.

ALEX SIRADAŞI FUTBOLCU

Ricardinho, Alex ile ilgili bir soruya, ''Bizim aramızda rekabet yok. Bu rekabeti yaratmaya çalışan gazeteciler var. Ama onlara da saygı duyuyorum. Çünkü işleri bu. Alex çok iyi bir futbolcu, hatta sıradışı bir futbolcu. Kariyerinde büyük başarılar var'' diye cevap verdi. Bir gazetecinin Nobre'nin geçen sezon Fenerbahçe'de Alex ile iyi bir ikili oluşturup goller attığını belirtip, ''Sen de ligin ikinci yarısında Nobre'nin Alex'i olacak mısın?'' sorusuna, ''Ben Nobre'nin Alex'i olmayacağım, çünkü ben Ricardinho'yum. Bireyseliliğin hiç önemi yok. Önemli olan takımın kazanması. İkinci yarıdaki çıkışımızla bu bireysellik tartışmaları da ortadan kalkacaktır. Bazen forvetler uzun süre gol atamayıp, sonra üst üste goller atabiliyor. Nobre gol atmamasına rağmen takıma çok faydalı işler yapıyor'' diye cevap verdi.

07.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türk futbolcular Tugay ve Emre'yi örnek almalı

  Teşvik var, şike yok

  Galatasaray'a UEFA övgüsü

  Ben Nobre'nin Alex'i olamam

  Avrupa'nın en iyi genç basketbolcusuna 3 Türk aday

  Efes, deplasmanda Moskova önünde


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004