Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Blair niye susuyor?

İngiltere’de Başbakan Blair’in Saddam Hüseyin’in idam edilmesi konusundaki sessizliği de tartışma konusu. Muhalefet, Muhafazakâr Parti’den milletvekili Boris Johnson, Daily Telegraph gazetesinde yayımlanan yazısında, ‘’Blair, Saddam’ın iğrenç ölümü hakkında garip bir sessizlik içinde’’ dedi.


Yeni infazlar ertelendi

Irak’ın devrik eski lideri Saddam Hüseyin ile birlikte idama mahkûm edilen Barzan İbrahim El Tikriti ve Avad Ahmed El Bander’in cezalarının infazının

Müslüman vekilden Kur’ân’lı yemin

ABD’de muhalefetteki Demokrat Parti’nin zafer kazandığı 7 Kasım seçimlerinde oluşan yeni Kongre’nin resmî açılışı, ilk Müslüman milletvekili olan Keit


  Ahmedinejad: İsrail yakında yıkılacak

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, İsrail’in yakında yıkılacağına inandığını söyledi.


  Mezarını 3 bin kişi ziyaret etti

Cumartesi günü idam edilen Saddam Hüseyin’in mezarını ziyaret ve taziye amacıyla Irak’ın kuzeyindeki Tikrit’e Ramadi, Diyala, Musul ve Beci’den yaklaşık 3 bin kişi geldi.


  Filistin'de sükûnete dönüş için anlaşma

Hamas ile El Fetih’in, Gazze Şeridi’nin güneyinde sükûnet ortamına dönüş için anlaştığı bildirildi. Filistinli kaynaklar, her iki tarafın, kanlı çatışmalara dahil olduğu bir günün ardından Han Yunus’ta sükunet ortamına geri dönüş konusunda anlaştığını aktardı.


  Kediye kredi kartı

Avustralya’da bir banka, bankaların güvenlik sisteminin güvenilirliğini test etmek isteyen bir kişinin kedisi için yaptığı kredi kartı başvurusunu kabul ederek kediye kredi kartı gönderdi.


  Siyam ikizlerine başarılı ameliyat

ABD’nin Minnesota eyaletine bağlı Rochester şehrinde göğüslerinden bitişik olarak dünyaya gelen Siyam ikizleri başarılı bir operasyonla birbirlerinden ayrıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004