Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.BAHÇE SAHAYA İNDİ

Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklara başladı. Sarı-lacivertliler, 15 günlük izinin ardından dün sabah Samandıra Tesisleri'nde toplanarak ikinci yarı hazırlık döneminin ilk çalışmasını yaptı. Sarı-lacivertliler, öğleden sonra 2 haftalık kamp için Antalya'ya gitti. Teknik direktör Zico'nun saha girişinde yaptığı konuşmanın ardından başlayan antrenmanda sarı-lacivertliler yaklaşık 10 kilometrelik koşu yaptı.

Fortis Türkiye Kupası'nda İnegölspor ile 19 Aralık 2006'da yapılan maçtan sonra burnundaki problem nedeniyle deviasyon ameliyatı geçiren Serkan'ın uzun mesafeli tempolu koşuda zorlandığı görüldü.

APPIAH BUGÜN KATILA

Sarı-lacivertlilerin, ikinci yarı hazırlık döneminin ilk antrenmanına 4 futbolcu katılmadı. Çalışmada yer almayan Appiah'ın bugün Antalya kampında takıma katılacağı bildirilirken, eşi doğum yaptığı için izin verilen Mehmet Yozgatlı ile sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Rüştü ve Kerim çalışmada yer almadı. Bel fıtığı ameliyatından sonra takımdan ayrı kalan Selçuk, fizyoterapist yönetiminde koşu yaptı.

RÜŞTÜ VE KERİM KALIYOR

Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren kaleci Rüştü ve Kerim'in, İstanbul'da kalacağını bildirdi. Ballı, iki futbolcunun tedavisine İstanbul'da devam edileceğini kaydetti. Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, tatil için gittiği ülkesinde kendisinde yenilikler yaptı. Edu'nun, sarıya boyattığı saçları antrenmanda dikkat çekti.

ZİCO TV'YE KONUŞTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Antalya'da yapacakları ikinci yarı hazırlık kampını iyi değerlendirip, sezonun ikinci yarısına daha güvende girmeyi hedeflediklerini söyledi. Samandıra Tesisleri'ndeki antrenman sırasında FBTV'ye konuşan Brezilyalı çalıştırıcı, kampta takımın iyi yönlerinin çok daha iyi olması, eksik yönlerin de giderilmesi için çalışacaklarını ifade ederek, ''Bu kampı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya daha güvende girmeyi hedefliyoruz'' dedi.

OTELDE HERŞEY HAZIR

Bu arada, Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Belek'te kamp yapacakları Arcadia Otel'de kamp için her şeyin hazır olduğunu söyledi.

05.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.BAHÇE SAHAYA İNDİ

  Emre: Ceza alırsam İngiltere'de oynamam

  Nobre: 8 puanlık fark kapanır

  G.Saray'da laktat testi

  Fatih Akyel'e PSV kancası

  Ali Bilgin 2 milyon Avro

  TSA 2006 ödülü Murat Ağca'ya

  Beckham-R. Madrid pazarlığı

  Jazz'ı yine Mehmet sırtladı

  Serkan ve Kaya'lı TAU 10 Ocak'ta İstanbul'da

  Trabzon'dan Szymkowiak avukatına yazı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004