Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

HEYECAN YENİDEN BAŞLIYOR

Turkcell Süper Lig’de 46 günlük devre arası bugün sona eriyor. 10 Aralık 2006’da yapılan 17. hafta maçlarıyla devre arasına giren ligde 2006-2007 sezonunun ikinci yarısı, Kayseri’de, son sıradaki Kayseri Erciyesspor ile lider Fenerbahçe arasında yapılacak maçla start alacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Turkcell Süper Lig’de sezon, 25, 26, 27 Mayıs 2007’de yapılacak 34. hafta maçlarıyla tamamlanacak.


“Yanal’ın gündeminde başka takım yok”

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, teknik direktörleri ‘’Ersun Yanal’ın Galatasaray ile anlaştığı yolunda çıkan haberlerin doğru olmadığını’’ be

Demirören istikrarı Tigana’da buldu

Beşiktaş Kulübü’nde 28 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısına tek başkan adayı olarak giren kulüp başkanı Yıldırım Demiröre


  Şansımız geçen yıldan daha az

G. Saray Teknik Direktörü Eric Gerets, takımının bu yıl şampiyon olma şansının geçen yıla göre çok daha düşük olduğunu söyledi. Gerets, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, ‘’Hiç bir zaman pes etmem. Gerçek olan, şansımız geçen yıla göre çok daha düşük’’ dedi.


  Federer finalde

Avustralya’nın Melbourne kentinde devam eden 2007 yılının ilk ‘’Grand Slam’’ turnuvası Avustralya Açık’ta, tek erkeklerde dünyanın 1 numaralı ismi İsviçreli Roger Federer, rakip tanımıyor.


  Ronaldo Milan'la anlaştı

Real Madrid’de teknik direktör Fabio Capello ile anlaşamadığı için mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı golcü Ronaldo, İtalya’ya dönüyor.


  İmam hatip liseliler masa tenisinde yarıştı

İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği ÖNDER’in bu yıl ikincisini düzenlediği "İmam-Hatip Liseleri Arası Spor Oyunları Turnuvası" devam ediyor. Satranç müsabakalarının ardından, önceki günlerde gerçekleştirilen masa tenisi yarışmalarında İstanbul'daki imam hatip liseleri öğrencileri birbiriyle kıyasıya yarıştı.


  TBBL'de derbi günü

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi’nin zirvede yer alan Fenerbahçe ile Beşiktaş Cola Turka takımları, bugün Kadıköy’de liderlik mücadelesine çıkacak.


  3 futbolcu satan Trabzon kasasını doldurdu

Trabzonspor, bu sezon Fatih Tekke, Marcelinho ve Fabiano Eller’in satışlarından toplam 11 milyon 150 bin avro gelir elde etti.


  Okur yıldızlaştı, Utah Jazz kaybetti

NBA’de milli basketbolcu Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz sahasında Mephis Grizzlies’e 132-130 yenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004