Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

“Yanal’ın gündeminde başka takım yok”

Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, teknik direktörleri ‘’Ersun Yanal’ın Galatasaray ile anlaştığı yolunda çıkan haberlerin doğru olmadığını’’ belirterek,’’Ersun Yanal’ın ne dün, ne bugün gündeminde başka bir takımı düşünmek yoktur’’dedi.

Çubukçu, Ersun Yanal’ın tek bir hedefinin bulunduğunu, onun da Vestel Manisaspor’u hedefine ulaştırmak olduğunu bildirdi.

Sezon başında da ‘’Yanal Fenerbahçe’ye gidiyor’’ haberlerinin çıktığını hatırlatan Çubukçu, şöyle dedi: ‘’Aynı senaryo bu kez de Galatasaray ile uygulamaya konuluyor. Bu tür yazılar Vestel Manisaspor camiasını üzdüğü gibi takımın başarısına kilitlenmiş olan teknik direktörümüzü de etkiliyor. Şu anda bizim tek düşündüğümüz şey, hafta sonu ve çarşamba günü oynayacağımız Beşiktaş maçlardır. Ersun Yanal ile ilgili spekülasyonlara son kez yanıt veriyorum.’’

G. SARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Erik Gerets ile yola devam edilmeyeceği, Ersun Yanal ve Can Çobanoğlu ile sözleşme imzalanacağına dair haberler üzerine açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘’Halen sözleşmeleri devam etmekte olan teknik direktörümüz ve takım menejerimiz görevlerinin başındadır ve şampiyonluk mücadelesinin verileceği sezonun ikinci yarısına yönelik çalışmalarını devam ettirmektedirler’’ denildi. Açıklamada ayrıca, ‘’Ligin başlamasına çok az bir süre kala ısrarla bu tür asılsız ve spekülatif yayınların yapılmasına devam edilmesinin, zihinleri karıştırmaya yönelik polemik ortamı yaratılması gayesinden başka bir anlamı yoktur’’ ifadelerine yer verildi.

26.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  HEYECAN YENİDEN BAŞLIYOR

  “Yanal’ın gündeminde başka takım yok”

  Demirören istikrarı Tigana’da buldu

  Erzurum’da yeni hedef 2018 Kış Olimpiyatları

  Şansımız geçen yıldan daha az

  Federer finalde

  Ronaldo Milan'la anlaştı

  İmam hatip liseliler masa tenisinde yarıştı

  TBBL'de derbi günü

  3 futbolcu satan Trabzon kasasını doldurdu

  Okur yıldızlaştı, Utah Jazz kaybetti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004