Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Elazığ'a yakışmadı

Lig A'da lider G. Birliği Oftaş sahasında Kasımpaşa'yla yenişemezken, İstanbul Büyükşehir Belediye, ligin dibine demir atan A. Sebat'ı 3 golle geçti. Doğu derbisi diye nitelendirilen Malatyaspor-Elazığspor karşılaşmasında ise tam 8 gol vardı. Malatyaspor'da her şey aslında güllük gülistanlık değil. Elazığspor'a her ne kadar 6 gol atsa da, taraftar galibiyetin keyfini yaşayamadan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın ani istifa kararı ile şok yaşadı. Bir anda aklıma geçen dönem başkanlığı yürüten Hikmet Tanrıverdi geldi. O da maddî kriz yaşadığı her dönemde istifa ederek taraftarları çileden çıkarmıştı. Haşim Karadağ, istifa kararı almadan 1 gün önce verdiği beyanatlarda "bu takımı şampiyon yapana dek takımın başında olduğunu" önemle belirtmişti.

Elazığspor aynı, taraftarlar yine aynı. İddia ediyorum bu hafta Elazığspor kendi sahasında oynayacağı maçta bin kişiye oynayacak. Çünkü bu takımın taraftarları takımın sadece iyi gününde yanında. Malatyaspor taraftarlarına "Ermeni" tezahüratlarını yapmaları ise ne denli doğru, onu da tüm futbol sevenlere bırakıyorum.

Lider G. Birliği Oftaş, Kasımpaşa'ya takıldı. Oftaş bu hafta İzmir'den yara alan Diyarbakırla karşılaşacak. Kasımpaşa ise kendi sahasında Malatya ile oynayacak. Bu hafta da Lig A'da zorlu mücadeleler olacak. Ligin dibi ise tam bir kabus. Uşak, Sebat ve G. Birliği Bld. ligde kalmak adına büyük mücadele verecek.

[email protected]

Said YALÇIN

31.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu şiddeti durdurun

  Beşiktaş ile Vestel Manisa bu defa kupada oynuyor

  Trabzon evinde Antep'i ağırlıyor

  Doğan: Kupayı Trabzon kazanacak

  Mehmet'ten 18 sayı

  Fener'in umut maçı

  Başarılı sporcuya tenis bursu geliyor

  Bir puan yetersiz

  Elazığ'a yakışmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004