Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bir puan yetersiz

Sakaryaspor, Konyaspor önünde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı. Beraberlik yenilmekten iyidir takas mantığı bu maç için geçerli değildi. Çünkü puan sıralamasında Sakaryaspor alttan ikinci durumda. Sakaryaspor maçı kazanabilir miydi? İlk yarıdaki oyunla bu mümkün değildi. İkinci yarıda özellikle son 15 dakikadaki azim ve gayretle bu mümkün olabilirdi.

Musa hiç etkili olamadı. Şaban Hoca futbolcuyu tamamen kaybetmemek adına ona bir devre tahammül etti sanıyorum. Diğer neden çaylak Mehmet Uslu ve Sedat Debreli ilk defa 11'de yer almıştı. Hakkını teslim edelim, Debreli gayretli ve hava toplarında şaşırtıcı derecede başarılıydı. Yenilen golde top dışarıdan çevrildi tartışması vardı. Hakem düdük çalmadığına göre Martinez'den başlayan hatalar zinciri tamamen amatörceydi.

İkinci yarıda Cem Yanık ve daha sonra Cangele'nin oyuna girmesiyle Sakaryaspor etkili olmaya başladı. Süper Ligde tecrübe çok önemli. Keşke Şaban Yıldırım oyuna Cem Yanık'la başlasaydı. Musa ve Mehmet Uslu gibi oyuncuları kazanmak için onları rahat şartlarda sahaya sürmek gerekir.

Sakaryaspor'un oyunu daha etkili kılabilmesi için iki bekini aktif kullanabilmelidir. Sol beke alınan Brezilyalı Carlos inşallah bu tip oyuncudur. Yönetimin forvet, stoper transferinde de isabet sağlaması şart. Kısa dönemde gelen yeni oyuncuları eskilerle kaynaştırıp takıma adapte etmek hiçte kolay bir iş değil. Şaban Yıldırım ve ekibi eğer bunu başarırlarsa, Sakaryaspor tarihine geçerler.

[email protected]

Said OKUR

31.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu şiddeti durdurun

  Beşiktaş ile Vestel Manisa bu defa kupada oynuyor

  Trabzon evinde Antep'i ağırlıyor

  Doğan: Kupayı Trabzon kazanacak

  Mehmet'ten 18 sayı

  Fener'in umut maçı

  Başarılı sporcuya tenis bursu geliyor

  Bir puan yetersiz

  Elazığ'a yakışmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004