Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sıcak paraya dikkat

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ‘’Kurun doğru değerinin ortaya çıkmasına engel olan gelişmelere daha fazla seyirci kalınmamasını isteyerek, bu faktörlerin başında aşırı yüksek reel faizler ve içeriye akan sıcak paranın geldiğini’’ bildirdi.


Ekonomik özgürlük notumuz orta

Wall Street Journal ve The Heritage Foundation’ın ortak çalışması olan Dünya Ekonomik Özgürlük Endeksi’nin 2007 yılı sıralamasında Türkiye, 157 ülke a

Tarıma ayrılan kaynağın on katı faize gitti

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Başkanı İbrahim Yetkin, 2006 bütçesinde faizler için ayrılan paranın 46,2 milyar YTL olduğunu vurgulayarak, Türkiye’


  Ayakkabıcılar 2007’den umutlu

Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Buğur, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) organizasyonu ile 15-18 Şubat 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir Uluslararası Ayakkabıcılık Fuarı’na katılacaklarını söyledi.


  OSB’ler elektrik üretip dağıtacak

Organize Sanayi Bölgelerinin, sınırları içerisinde elektrik üretip, dağıtabilecekleri bildirildi.


  İkinci elde durgunluk sürüyor

Konyalı ikinci el otomobil satıcısı Mehmet Oğuz, bugün yaklaşık 600 otomobilin bulunduğu Konya ikinci el otomobil pazarında, gün boyu satılan araba sayısının iki elin parmağını geçmediğini söyledi.


  Memurlar 300 YTL zam istiyor

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, memur maaşlarının 2006 yılında reel olarak azaldığını gerekçesiyle Mart 2007’den itibaren memur maaşlarına 300 YTL seyyanen zam yapılmasını önererek, hükümetin vereceği bu artışın ‘seçim rüşveti’ olarak algılanmaması gerektiğini söyledi.


  KOSGEB’den KOBİ’lere destek yağacak

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) yeni kredi imkânları sağlamak için kolları sıvadı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004