Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Nejad: Pazarlığa evet, iptale hayır

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, İran halkının ilerlemesini istemeyenler her gün yeni bir bahane ortaya atıyor. İran’da İslam devriminin 28. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, “nükleer hak arama” gösterilerine dönüştü.


İngiltere’nin en etkili Müslümanları

İngiltere’nin en etkili 100 Müslümanı listesinde, bir zamanlar gençlerin idolü olan ünlü pop şarkıcısı Yusuf İslâm, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı mensu

Gates: İran nükleer silâh peşinde

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, İran’ın nükleer silâhlara sahip olmak istediğini söyledi. Gates, 43. Münih Güvenlik Konferansında yaptığı konuşmada,


  Kosova’da gösterilere kan bulaştı

Kosova’da, BM Genel Sekreterinin Özel Elçisi Başmüzakereci Martti Ahtisaari’nin Kosova’nın nihaî statüsüyle ilgili öneri paketini protesto gösterilerinde yaralanan göstericilerden ikisinin öldüğü bildirildi.


  Irak’ta onlarca kişi öldü

Irak’ın Tikrit şehri yakınlarındaki bir karakola bomba yüklü kamyonetle düzenlenen saldırıda ölü sayısı 30’a yükseldi.


  Aksa’da kazı çalışmaları sürüyor

El Aksa Camii yakınında ara verilen kazı çalışmaları tekrar başladı.


  Olmert Filistinlilerin anlaşmasını inceliyor!

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Filistin’deki siyasî krize çözüm bulmak amacıyla Hamas ile El Fetih arasında sağlanan ulusal birlik hükümeti anlaşmasını incelediklerini söyledi.


  ABD’de Putin şoku

Beyaz Saray, Rusya lideri Vladimir Putin’in, “ABD’nin tek güç olma politikaları sürdürerek dünyayı daha tehlikeli hale getirdiği” ve “ABD’nin herkese isteklerini kabul ettirmeye çalıştığı” şeklindeki eleştirisine “şaşırdığını ve hayal kırıklığına uğradığını” açıkladı.


  Reform yoksa adım da yok

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Camiel Eurlings, Türk siyasetçilerinin AB reformlarının hayata geçirilmediği takdirde ileriye doğru bir adım atılamayacağını artık idrak etmeleri gerektiğini söyledi.


  Çömez: Kerkük’teki referandumun amacı belli

AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Kerkük’te yıl sonuna doğru yapılması öngörülen referandumun amacı ve sonucunun belli olduğunu, Türkiye’nin bu referandumu tanımayacağını şimdiden ilân etmesi gerektiğini söyledi.


  Derin sular akvaryumda

Güneydoğu Asya’nın en büyük akvaryumu Bangkok’taki Siyam Okyanus Dünyası, 400 türden 30 binin üzerinde deniz canlısıyla su altı dünyasını gözler önüne seriyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004