Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ergün: Jübile teklifini kabul etmem

Galatasaray'da 13. sezonunu geçiren emektar futbolcu Ergün Penbe, teknik direktör Erik Gerets döneminde az forma şansı bulmasını, talihsizlik olarak değerlendirdi.

Ergün, kadroda kendine yeterli yer bulamaması konusunda, ''Hocanın takdiri bu. Galatasaray'da 13. sezonum. Son 1,5 senedir çoğu maçta oynayamamak beni çok üzüyor. Gerets'in geldiği dönemde belimden sakatlığım vardı. Bu sakatlığımın uzun sürmesi benim performansımı olumsuz etkiledi. Hocanın bana olan güvenini sarstı. Çünkü tam iyileştiğimde yeniden nüksetti. İyileştiğim zaman da tekrar başka sakatlıklarım oldu. Son iki sezonda talihsizlikler beni hiç bırakmadı. Bunun neticesinde hoca sağlam ve formda futbolcularla devam etmek istediği için takımdan uzak kaldım'' diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, sezon sonu sözleşmesinin bitecek olmasıyla ilgili olarak, sözleşme yenileme teklifi gelirse memnuniyetle kabul edeceğini belirtirken, jübile teklifini kabul etmeyeceğini söyledi. Profesyonel bir iş yaptığını ve uzun yıllar Galatasaray camiasına hizmet ettiğini vurgulayan Ergün, ''Bana yeni bir teklif yapılırsa seve seve kabul ederim. Ama daha oynamayı düşünüyorum. Jübile teklifi yapılır ise oynamayı düşündüğüm için, karşılıklı konuşarak halledeceğimiz konusunda ümitliyim. Galatasaray'da olmasa bile başka bir kulüpte devam etmeyi düşünüyorum. Tabii ki eğer ayrılırsam, benim için buruk bir ayrılık olacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

22.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

  Ergün: Jübile teklifini kabul etmem

  Türk futbolu Cola Turka ile büyüyor

  Halil Aktaş'tan tarihi rekor

  Efes, Prokom'u konuk ediyor

  Terim spor salonu açtı

  Türk Telekom çeyrek finalde

  F.Bahçe başarabilir


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004