Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

F.Bahçe, UEFA Kupası'nda bir ilki başarmak istiyor. İstanbul'da 3-3 berabere kaldığı Hollanda ekibi AZ Alkmaar önünde tur atlayabilmesi için sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Kanal D saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Cezası biten Kezman bu maçta oynayacak.

UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında bugün deplasmanda Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, İstanbul'da 3-3 biten karşılaşmanın rövanşına çıkacak, Teknik direktör Zico'nun, AZ Alkmaar karşısında yarın ki maçta sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Deniz, Appiah, Tümer, Tuncay, Alex, Kezman. TSİ 19.45'de başlayacak karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Knut Kircher yönetecek. Karşılaşma Kanal D'den naklen yayınlanacak. Öte yandan, karşılaşmanın en düşük fiyatı 25 Avro olan biletlerinin karaborsada 3 katı fiyatla alıcı bulduğu, Fenerbahçe tribünü için yer bulamayan gurbetçi taraftarların AZ Alkmaar tribünlerinden bilet aldıkları öğrenildi. Sarı-lacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 129 maçta, 40 galibiyet, 19 beraberlik ve 70 yenilgi aldı. 129 maçta rakip filelere toplam 150 gol atan sarı-lacivertliler, kendi kalesinde 225 gole engel olamadı.

DEPLASMANDA 11 DEFA YENDİ

Öte yandan Avrupa kupalarında deplasmanda 66. maçına çıkacak Fenerbahçe'nin, deplasmanlarda 11 galibiyeti bulunuyor. Kupalarda bugüne dek deplasmanda çıktığı 65 maçın sadece 11'ini kazanan sarı-lacivertliler, 8 beraberlik alıp, 46 maçta yenilmekten kurtulamadı. Deplasmandaki son galibiyetini bu sezon UEFA Kupası 1. tur rövanşında Danimarka'nın FC Randers takımına karşı (3-0) elde eden Fenerbahçe, son iki maçında ise İspanya'nın Celta Vigo ve İngiltere'nin Newcastle United takımlarına 1-0'lık skorlarla yenildi.

HOLLANDALI EKİPLER TERS

Fenerbahçe, Hollandalı ekiplere karşı bugüne kadarki mücadelelerinde başarılı bir performans sergileyemedi. Sarı-lacivertliler, bu ülkenin temsilcileriyle daha önce yaptığı 11 maçın 2'sini kazanırken, 1 beraberlik, 8 de yenilgi aldı. AZ Alkmaar ile 3. turun ilk maçında 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, Hollanda takımlarına karşı 11 maçta 10 gol atıp, kalesinde 19 gol gördü.

Bu sezon 2. kez Avrupa kupalarında bir Türk takımıyla karşılaşan AZ Alkmaar, UEFA Kupası 1. turda Kayserispor'u 3-2'lik galibiyet ve 1-1'lik beraberlikle elemişti.

22.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

  Ergün: Jübile teklifini kabul etmem

  Türk futbolu Cola Turka ile büyüyor

  Halil Aktaş'tan tarihi rekor

  Efes, Prokom'u konuk ediyor

  Terim spor salonu açtı

  Türk Telekom çeyrek finalde

  F.Bahçe başarabilir


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004