Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe başarabilir

Fenerbahçe, UEFA Kupası'nda 4. tura yükselerek tarihinde bir ilki başarmak istiyor. Bugüne kadar, kupada en fazla 3. tura kadar gelen sarılacivertliler, bugün 3. turun rövanşında deplasmanda AZ Alkmaar ile yapacağı karşılaşmada, 100. yılında bugüne kadar elde edemediği bir başarıyı ortaya koyup koymayacağını bizde heyecanla bekliyoruz. Cezası biten Kezman'ın bu maçta oynaması ümitlerimizi arttırıyor. Ayrıca gününde bir Volkan, Alex ve Tümer maça damgasını vurabilir. Bu kupada 2004-2005 sezonunda 3. tur oynayan temsilcimiz İspanya'nın Real Zaragoza takımına karşı İstanbul'da 1-0 kaybettiği maçın rövanşını da deplasmanda 2-1 yitirerek kupadan elenmişti.

COLA TURKA'DA ALEX POLEMİĞİ

Cola Turka, yeni imaj kampanyası çerçevesinde sponsoru olduğu Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının futbolcularını oynattığı reklam filmlerini tanıttı. Tanıtımda, Beşiktaş'tan Burak, Delgado, İbrahim Akın, Fenerbahçe'den Tuncay, Ümit Özat, Volkan, Galatasaray'dan Arda, Ümit Karan, Trabzonspor'dan ise Gökdeniz'in katılımıyla Antalya'da üç günde çekilen ''Hep beraber'' adlı yeni Cola Turka reklam filmleri davetlilere izletildi.

Gecede "Alex" tartışması şahit olduk. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir'in "Galatasaray, Fenerbahçe'den oyuncu alamaz" şeklindeki açıklamalarına rağmen Alex'e olan ilgilerini tekrarladı. Polat, Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılması halinde transfer edebileceklerini söyledi.

Nihat Özdemir ise, Galatasaray'ın Fenerbahçe'den oyuncu alamayacağını söyledi. Özdemir, Alex ile yeni mukavele yapılması konusunda sorun olup olmadığı şeklinde yöneltilen bir soruya, ''Bizim hiçbir oyuncumuzla mukavele yapma konusunda sıkıntımız yok. Ne bizim Alex'le bu konuda görüşmemiz oldu, ne de Alex'in bir talebi oldu. Sezon sonu herşey halledilir. Alex, Türkiye'ye gelmiş en iyi oyunculardan biri'' şeklinde cevap verdi. Galatasaray'ın bu oyuncuya talip olması durumunu da değerlendiren Özdemir, ''Bizden ne Tuncay, ne de Alex Galatasaray'a gider. Onları alamaz'' diye kararlı konuştu.

[email protected]

Erol DOYURAN

22.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

  Ergün: Jübile teklifini kabul etmem

  Türk futbolu Cola Turka ile büyüyor

  Halil Aktaş'tan tarihi rekor

  Efes, Prokom'u konuk ediyor

  Terim spor salonu açtı

  Türk Telekom çeyrek finalde

  F.Bahçe başarabilir


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004