Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Fotoğraf günlerinde 4 yeni sergi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) ve Bursa Gazeteciler Cemiyeti işbirliği ile bu yıl 17’ncisi düzenlenen Bursa Fotoğraf Günleri devam ediyor.

Hafta boyunca gerçekleştirilen gösterimler, sergiler ve fotoğrafçılık kurslarıyla Bursa’nın kültür ve san’at hayatına renk katan 17. Fotoğraf Günleri’nde san’atçıların birbirinden güzel enstanteneleri fotoğraf tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Nasuh Mahruki’nin “Yeryüzü Güncesi”, Cemil Ağacıkoğlu’nun “Kapadokya”, Altan Bal’ın “Bekâr Odaları” ve Haluk Uygur’un “İnançlarıyla Yaşayan Anadolu” adlı çalışmaları, Fotoğraf Günleri’nin 7. gününde, açılan sergilerde san’atseverlerin beğenisine sunuldu. 130 eserin yer aldığı sergilerin açılışını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Muammer Subaşı ile Sabri Yalın yaptı. Subaşı, san’atçıların Türkiye’nin ve hatta dünyanın dört bir tarafından farklı bakış açılarıyla çektikleri ve Bursalı sanatseverlere yansıttıkları karelerin görülmeye değer olduğunu söyledi. Yalın ise, amatör ruhla yapılan fotoğraf çalışmalarının, göz kamaştırıcı güzellikte olduğunu belirtirken, fotoğraflardaki kompozisyonların ise ayrı bir heyecan verdiğini söyledi.

Nasuh Mahruki’nin Everest Dağı’ndan, Antartika’ya kadar dünyanın dört bir köşesinde ölümsüzleştirdiği anları, san’atseverlerle buluştuğu sergide, sanatçı Altan Bal ise bir zamanlar babasının yaşadığı İstanbul’daki bekâr odalarını, farklı bir bakış açısıyla gözler önüne serdi. Fotoğraf Günleri boyunca 12 sergi san’atseverlerin beğenisine sunulurken, son açılan 4 serginin de 26 Nisan Perşembe gününe kadar açık olacağı belirtildi.

23.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Osmanlı saray müziği Brüksel yolcusu

  Fotoğraf günlerinde 4 yeni sergi

  Turizm sezonu Nemrut Dağında açıldı

  23 Nisan programında miniklerden sema gösterisi

  Mutfak kültürümüz gençlere tanıtılacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004