Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tümer medyayı suçladı

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tümer Metin, gol attıktan sonra gülmemesinin yanlış yorumlandığını belirterek, "Bundan sonra herkes mutlu olsun diye attığım gollerden sonra suratıma 'gülen adam' maskesi takmayı düşünüyorum" dedi.

Tecrübeli futbolcu Tümer Metin, FourFour Two dergisine birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'de futbolcuların sadece futbolu ile değil birçok kritere göre eleştirildiğini belirten yıldız futbolcu, "Futbolcuyu eleştirmek için ürettiğimiz birçok kriter dünyanın başka neresinde var ? Sergen Yalçın'ın kilosu, İbrahim Akın'ın at yarışı, Hakan Şükür'ün yaşı. Bırakalım artık bu klişe lafları. Klişeler ülkesi olduk. Şimdi de yeni bir moda başladı. Hakan Şükür futbolu bıraksın mı, bırakmasın mı? Sokaktan geçen herkese bunu soruyorlar. Adamın futbolu ne zaman bırakacağını siz mi söyleyeceksiniz ?

38 yaşındaki Tugay'a Blackburn Rovers iki yıllık sözleşme öneriyor ve bununla gurur duyuyoruz. 33 yaşındaki oyuncular için, 'Futbolu bıraksın, askere gitsin' diyorlar. 38 yaşında sözleşme teklif edilenle gurur duyup, 33 yaşında futbolu bıraktırıyoruz. Nasıl olacak peki şimdi ? Belki ben 40 yaşıma kadar oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de en iyi üç futbolcunun Hakan Şükür, Tuncay ve Arda olduğunu ifade eden Tümer Metin, "Saha içi etkenlere baktığımda, istatistiklere baktığımda Hakan Şükür'ün son 15 senede bu kadar olumsuzluğa, bu kadar kösteğe verdiği karşılığa baktığımda Hakan Şükür tektir. İkinci sıraya Tuncay Şanlı'yı koyuyorum. Önceleri hiç beğenmiyordum Tuncay'ı, kontrolsüz buluyordum. Ama inanılmaz bir gelişim gösterdi. Şu anda her şeye hazır. Düzgün bir kişiliğe, iyi bir aileye ve en önemlisi iyi arkadaşlara sahip. Zaten bu artılarının faydasını saha içinde topluyor. Umarım Hakan Şükür'ü geçer. Üçüncü sıraya da Arda Turan'ı koyuyorum. Muhteşem bir oyun zekasına sahip, yeteneğinin farkında ve bunun üzerine gitmeyi biliyor" değerlendirmesinde bulundu.

02.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Böyle ceza olur mu?

  Tümer medyayı suçladı

  Hakan: 4 maçı kazanırsak şampiyon oluruz

  Nisan ayının altın adamı Alex seçildi

  Donadoni: İtalya'da yabancı futbolcu çok fazla

  Milan-M. United

  İlk 2 belli gibi..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004