Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: 4 maçı kazanırsak şampiyon oluruz

Galatasaray'ın milli futbolcuları Hakan Şükür, "Zirvedeki rakibimiz Fenerbahçe'den 6 puan gerideyiz. Ligde sondan bir önceki hafta Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maçı kazandığımız takdirde geriye 3 puan kalacak. Böyle düşündüğümüz zaman şampiyonluk son maça kalacak" dedi.

Sakarya'da yerel bir gazete tarafından düzenlenen 'Sakarya'nın Değerleri ve Yılın Sporcuları' ödül töreninde Galatasaray'ın milli futbolcuları Hakan Şükür ve Orhan Ak özel ödüle layık görüldü. Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, törende basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ligde kalan maçları kazanarak şampiyon olacaklarına inandığını belirten Şükür, şöyle konuştu: "Zirvedeki rakibimiz Fenerbahçe'den 6 puan gerideyiz. Ligde sondan bir önceki hafta Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maçı kazandığımız takdirde geriye 3 puan kalacak. Böyle düşündüğümüz zaman şampiyonluk son maça kalacak. Biz kalan 4 maçı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

DERBİDE BERABERLİK OLSUN

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir soru üzerine Hakan Şükür, "Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında büyük bir rekabet var. Yaşanmış bir kupa maçı var ortada. Zor bir maç, atmosferi yüksek olacak. Geriden gelen bir Beşiktaş vardı, bizimle birlikte. Bu avantajı kaybetmek istemeyecekler. Ama bizim için en iyi skor beraberlik olur" cevabını verdi. Hakan Şükür, bu sezon 240 gollük rekoru kırmak istediğini, sakatlıklar yüzünden bunun geciktiğini söyledi.

02.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Böyle ceza olur mu?

  Tümer medyayı suçladı

  Hakan: 4 maçı kazanırsak şampiyon oluruz

  Nisan ayının altın adamı Alex seçildi

  Donadoni: İtalya'da yabancı futbolcu çok fazla

  Milan-M. United

  İlk 2 belli gibi..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004