Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Paris’te Osmanlı fermanları

Türkiye’nin Paris Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nde açılan Osmanlı el yazması arşivleri sergisinde yeralan el yazması fermanlar, tarihe ışık tutuyor.



Seyyar Kitap Anadolu yolculuğunda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin “Okuyan Bir Toplum” oluşturmak amacıyla başlattığı “Seyyar Kitap Projesi” İstanbullulardan sonra şimdi de Anadolu yollarında…



Mehmet Elbi 4. sergisini açtı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde hat san’atçısı Mehmet Elbi, 4. kişisel sergisini açtı. Halk eğitim salonunda düzenlenen serginin açılışına Belediye Başkanı İbrahim Halıcı ve çok sayıda davetli katıldı.



Dil Bayramında Türkçe konuşun ikazı

Karaman Valiliğinin 730. Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre etkinlikleri kapsamında özel olarak yaptırdığı radyo cihazları, açmak için düğmesine basıldığında dinleyiciyi Türkçe konuşulması konusunda uyarıyor.



Eğitim-Bir-Sen’den kitap kampanyası

Eğitim-Bir-Sen, “81 İlde, 81 Okula, 81 Kütüphane, Kitapsız Çocuk, Kütüphanesiz Okul Kalmasın” kampanyası başlatıyor. Faaliyet kapsamında ilk önce 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılı sonuna kadar kitap toplama kampanyası yapılacak.



Demokrat Hukukçular’dan panel

Demokrat Hukukçular Derneği, “Tartışma Toplantıları Dizisi” çerçevesinde, “Bir Arada Yaşama Arzusu – Önündeki Engeller” başlıklı bir panel düzenliyor.



Ayasofya sanal ortamda

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Web portalı üzerinden sanal gezinti bölümünü hizmete açarak kültür varlıklarının internet ortamında ziyaret edilmesine imkân tanıyor.



Başka Safranbolu yok

Karabük’ün Safranbolu İlçe Kaymakamı İzzettin Küçük, ‘’Korumacılık, tanıtım ve turizm konusunda mesafeler kat etmek zorundayız, çünkü başka Safranbolu yok’’ dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004