Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ölüm tehditleri aldım

Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nın toplantısında konuşan G. Saray Başkanı Canaydın, aleyhinde yazılar yer alan internet sitelerinde kendisine ölüm tehditleri yapıldığını açıkladı.


Sağlam: Beşiktaşla anlaştık

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi. Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya’da gör

Polat’tan Gerets’e teşekkür

Galatasaray’da görevinden ayrıldığı resmen açıklanan teknik direktör Erik Gerets için veda organizasyonu yapıldı.


  Tuncay için çabalıyoruz

Memorial 11 Altın Adam Yarışması’nın Mayıs ayı değerlendirme toplantısına onur konuğu olarak katılan Mosturoğlu, Antalyaspor ile sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolcu Ali Bilgin ile ilgilenmediklerini belirtirken, iç transferde Tuncay Şanlı ile yeniden anlaşmak için her türlü fedakarlığı yaptıklarını kaydetti.


  Eto'o’ya karşılık Henry iddiası

İspanyol spor gazetesi Marca, İngiltere’nin Arsenal kulübünün, Samuel Etoo’yu transfer etmek için Barcelona’ya 25 milyon Avro ve Fransız golcüsü Thierry Henry’i teklif ettiğini yazdı.


  Yılmaz Vural görevden ayrıldı

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Genel Direktör Yılmaz Vural’ın, Antalyaspor ile devam etmeme kararını kendilerine ilettiğini, yönetim kurulunun da bu kararı kabul ettiğini bildirdi.


  Antalya’ya denize sıfır golf sahası

Akdeniz’in ilk links (denize sıfır, tabiî ortamda yapılan golf tesisi) golf tesisi Antalya’nın Serik ilçesinde yapılıyor.


  Sivas’ı Yıldız ve Balili taşıdı

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, 2006-2007 sezonunda oynadığı 34 maçta, rakip filelere 41 gol attı.


  Spor camiasında seçim atağı

Spor dünyası, 22 Temmuz 2007’de yapılacak genel seçimlere hazırlanıyor. Türk sporuna çeşitli kademelerde yıllarca hizmet eden çok sayıda spor adamı, 22 Temmuz Pazar günü yapılacak genel seçimlerde, 23. dönem milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girebilmek için çalışmalara başladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004