Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ölüm tehditleri aldım

Memorial 11 Altın Adam Yarışması'nın toplantısında konuşan G. Saray Başkanı Canaydın, aleyhinde yazılar yer alan internet sitelerinde kendisine ölüm tehditleri yapıldığını açıkladı.

tığı konuşmasında, ‘’Aleyhimdeki internet sayfalarını okuyun ürkersiniz. Ölüm tehditleri dahil en kaba hakaretler dahi yapılıyor. Olsun dimdik ayaktayım. O arkadaşlara da bir gün doğruyu anlatacağız. El ele verelim, bu işten tertemiz çıkmanın yolu beraber olmaktır’’ diye konuştu. Ölüm tehdidi konusunda açıklama yapması istenen Canaydın, konuyla ilgili şunları söyledi: “Yüz yüze konuşmakta cesaret edemeyen ama yazarak bu cesareti bulunan bir sürü genç var. Normal karşılıyorum bu bir tecrübedir. İnternette ‘canaydinistifa.com’ adresli siteler var. Böyle sayfalarda genç arkadaşlarım bütün reaksiyonları gösteriyorlar. Birazcık ileri giderek hakarete varan kelimeler kullanıyorlar. Bir tanesinin de (Bu adamı göndermek için birisine öldürtmemiz lazım, biri bunu yaparsa hayat boyu onu hapishanede bakacağım) diye beyanları var. Bunları espriyle alıyor, bu gençlerin heyecanına veriyorum. Normal düşündükleri zaman bunları söylemeyeceklerine inanıyorum. Bu bir geçiş dönemi, inşallah iyi niyetle geçişi sağlayacak ve doğruyu bulacağız. Hiçbirine kızmıyorum, fakat elimden geldiği kadar reaksiyon göstermeyip, dikkat ederseniz mazlumu oynamıyorum dimdik ayakta durarak bir şeyler anlatmak istiyorum.’’

AYIN ALTIN ADAMLARI SEÇİLDİ

Memorial 11 Altın Adam Yarışması’nda Mayıs ayının değerlendirme toplantısı yapıldı. Kalyon Oteli’nde gerçekleştirilen toplantıda, Mayıs ayının altın futbolcuları forvet adayları arasından seçilirken, Kayserisporlu Gökhan Ünal 219, Galatasaraylı Ümit Karan 173 puanla altın adam seçildiler.

Fenerbahçe kalecisi Serdar Kulbilge ise 194 puanla altın kaleci seçildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun 210 puanla ayın altın antrenörü, hakem Hüseyin Göçek de 220 puanla ayın altın hakemi seçildi. Ayın altın yöneticisine aday bulunamadığı için bu kategoride oylama yapılmadı.

31.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ölüm tehditleri aldım

  Sağlam: Beşiktaşla anlaştık

  Polat’tan Gerets’e teşekkür

  Trabzon’da transfer zirvesi

  Tuncay için çabalıyoruz

  Eto'o’ya karşılık Henry iddiası

  Yılmaz Vural görevden ayrıldı

  Antalya’ya denize sıfır golf sahası

  Sivas’ı Yıldız ve Balili taşıdı

  Spor camiasında seçim atağı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004