Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sağlam: Beşiktaşla anlaştık

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş ile anlaştığını bildirdi. Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Antalya’da görüştükten sonra, İstanbul’da Beşiktaş yöneticileri ile bir araya geldiğini belirtti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşma sağladıklarını, ifade eden Sağlam, ‘’İstanbul’da Beşiktaşlı yöneticiler ile görüştüm ve kendileri ile her konuda anlaşma sağladık’’ dedi. Sağlam, ‘’Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u Beşiktaş almak istiyor. Ancak, bu konuda Kayserispor daha önce iki futbolcuyu satmayacağını açıklamıştı. Yönetimin bu konudaki tavrını bildiğim için ısrarcı olmam’’ diye konuştu. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu ise, Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş ile anlaşmasının kendileri için sürpriz olmadığını, Sağlam’a gereken anlayışı gösterdiklerini söyledi. Şaban Miraboğlu, Kayseripor’da başarılı 2 sezon geçiren Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’ta da başarılı olacağına inandıklarını kaydetti.

Alvaro Tello’ya sağlık kontrolü

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı ve dün sabaha karşı İstanbul’a getirdiği Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello, sağlık kontrolünden geçti. Portekiz’in Sporting Lizbon takımında forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusuna, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde çeşitli sağlık kontrolleri ve testler uygulandı. Sempatik hareketleri ile dikkat çeken Tello’nun kontroller sırasında neşeli olduğu gözlendi.

31.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ölüm tehditleri aldım

  Sağlam: Beşiktaşla anlaştık

  Polat’tan Gerets’e teşekkür

  Trabzon’da transfer zirvesi

  Tuncay için çabalıyoruz

  Eto'o’ya karşılık Henry iddiası

  Yılmaz Vural görevden ayrıldı

  Antalya’ya denize sıfır golf sahası

  Sivas’ı Yıldız ve Balili taşıdı

  Spor camiasında seçim atağı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004