Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İlic'e gülünç teklif

Avusturya'nın Salzburg kulübü Sırp futbolcuya 600 bin Avro teklif etti. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Ilic'in Galatasaray'a maliyetinin belli olduğunu belirterek, ''Bu futbolcu eğer ayrılacaksa, Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda olmalı'' dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya 2. Lig takımlarından Essen'de forma giyen gurbetçi futbolcular Barış ve Serkan ile sözleşme imzaladıklarını söyledi. Yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın düzenlediği basın toplantısının ardından soruları yanıtlayan Sezgin, ''Bu oyuncularla daha önce sözleşme yaptık. Ancak kulüpleriyle olan sözleşme tarihlerinden dolayı açıklamadık'' dedi. Sezgin, gerek yerli, gerekse yabancı transferinde sona yaklaştıklarını, ancak isim vermeyeceklerini ifade etti.

Adnan Sezgin, sözleşmesi olan veya biten bütün futbolcularla yeniden görüşme yapacaklarını vurguladı. Mondragon ile karşılıklı anlaşarak ayrıldıklarını bildiren Sezgin, ''Sözleşmesi devam etse bile bütün futbolcularla görüşmelerimiz olacak. Mutlaka takıma katılanlar olacak, ayrılanlar da olacak'' dedi. Sezgin, büyük bir ihtimalle 27 Haziranda transferin bitmiş olacağını belirtirken, Ergün ile dün görüştüğünü, bu oyuncunun büyük bir ihtimalle başka bir takımla devam edeceğini açıkladı.

Ergün'ün uzun yıllar Galatasaray'a başarıyla hizmet ettiğini, Süper Kupa'yı kazanan takım dahil en başarılı oldukları dönemlerde görev yaptığını hatırlatan Adnan Sezgin, ''Kendisi oynamayı arzu ettiğini söyledi, ben de fikirlerimi söyledim. Büyük bir ihtimalle yeni sezonda bizimle olmayacak, ama ona her zaman Galatasaray'ın kapısı açık olacak'' diye konuştu.

Sezgin, Ilic için Avusturya'nın Salzburg takımından gelen 600 bin avroluk teklifi kabul etmediklerini açıkladı. Ilic'in Galatasaray'a maliyetinin belli olduğunu vurgulayan Adnan Sezgin, ''Bu futbolcu eğer ayrılacaksa, Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda olmalı'' dedi.

Genel Müdür Sezgin, sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Carrusca'nın takımdan ayrılmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.

06.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Feldkamp: Florya'yı seyirciye açacağım

  İlic'e gülünç teklif

  Pele Kasım'da İstanbul'da geliyor

  Mondragon Köln'de imza attı

  Beşiktaş'ın yaz tişörtleri tanıtıldı

  Ertuğrul Sağlam


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004