Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ankara’da NATO ile terör zirvesi

NATO Genel Sekreteri Jaap de Hoop Scheffer, resmi bir ziyarette bulunmak üzere bu akşam Ankara’ya geliyor. Genel Sekreterin, Brüksel’de, 14-15 Haziran’da düzenlenecek NATO savunma bakanları toplantısı öncesinde gerçekleşecek bu ziyaret sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile görüşmelerde bulunması öngörülüyor.


Hariri mahkemesi faaliyete geçti

Lübnan Adalet Bakanı Charles Rizk, eski Lübnan Başbakanı Refik Hariri’nin 2 yıl önce suikast sonucu öldürülmesiyle ilgili dâvâya bakmak üzere özel ulu

ABD-İran diyaloğu belirsiz

İran’ın, Irak’ın güvenliği konusunda ABD ile yeniden görüşüp görüşmeyeceğinin kesinleşmediği bildirildi. İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali


  Bush Arnavutluk’ta

ABD Başkanı George Bush, ziyaret amacıyla Arnavutluk’un başşehri Tiran’a geldi. Bush ve eşi Laura Bush’u taşıyan “Air Force 1” uçağı yerel saatle 09.30’da uluslararası Nene Tereza havaalanına indi.


  Fetih-HAMAS ateşkesi sona erdi

Filistin’de Hamas ile El Fetih militanları arasındaki çatışmalar yeniden alevlendi. İki örgüt arasında varılan mutabakat sonucu kısa bir süre devam eden ateşkes, sona erdi.


  İran, Amerikan üslerini tehdit etti

Tahran, ABD’ye uyarıda bulunarak, Ortadoğu’daki askerî üslerinin İran füzelerinin menzilinde olduğunu hatırlattı.


  Bush’a hayır, savaşa hayır

ABD Başkanı George W. Bush’u ağırlayan İtalya’nın başkenti Roma, küreselleşme karşıtları ve sol grupların protesto gösterilerine sahne oldu. Gösterilerde “Bush’a hayır, savaşa hayır’’ sloganının rağbet gördüğü gözlendi.


  Ries: Türk güçlerinin müdahalesi talihsizlik olur

ABD’nin Atina Büyükelçisi Charles Ries, “Türkiye’nin kuzey Irak’a askerî müdahalede bulunmasının talihsiz bir gelişme olacağını” söyledi.


  Cepten Youtube

Ünlü video paylaşım sitesi Youtube’un kurucularından Steve Chen, siteye cep telefonu aracığıyla da girilebileceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004