Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SINIRSIZ YABANCI OLMAZ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Galatasaraylı olmasına rağmen bundan sonra sıkı bir Antalyaspor taraftarı olacağını bildirdi. Şahin, konakladığı Divan Talya Otel'de Antalyaspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Teknik Direktör Raşit Çetiner ile kahvaltıda buluştu. Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gündeminde artık bir futbol takımı daha bulunduğunu, bu takımın da Antalyaspor olduğunu söyledi.


Cavcav'la anlaşmayan Ersun Yanal istifa etti

Gençlerbirliği'nin 2 gün önce anlaşma yaptığı Ersun Yanal'in istifa etmesinin kulübün transfer politikası olduğu belirtildi.

Hüseyin: Şampiyon olmayı özledik

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Hüseyin Çimşir, bordomavili takımda amacının ve en büyük arzusunun Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcu olarak şampiyo


  MESUT BAKKAL G.ANTEPSPOR'DA

Gaziantepspor'un, teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaştığı öğrenildi.


  Şöhretlerde F.Bahçe şampiyon

Zaman Gazetesi'nin geleneksel hale getirdiği ''Efsane Kramponlar'' futbol turnuvasının 6. sı Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ile sona erdi. İnönü Stadyumu'nda gerşekleştirilen turnuvada Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının formasını giymiş eski futbolcular ter döktü


  Van Hooijdonk alkışlandı

Efsane Kramponlar turnuvasının en büyük ilgi odağı ise Fenerbahçe formasını giyen Hollandalı futbolcu Pierre Van Hooijdonk oldu.


  Transfer dönemi bugün başlıyor

Türkiye Profesyonel Futbol Ligleri'nde 20072008 sezonu transfer ve tescil dönemi bugün başlayacak.


  Milli yüzücü Derya Can rekora gidiyor

Dünya rekortmeni milli yüzücü Derya Can, 22 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde İtalya'nın Bari kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda katılacağı Dynamik Apnea (tek nefesle su altında en fazla mesafeyi yüzme) ve Küp Apnea (10 metre derinlikte tek nefesle mesafe kat etme) kategorilerinde rekor kırmak istediğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004