Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hüseyin: Şampiyon olmayı özledik

Trabzonspor'un Takım Kaptanı Hüseyin Çimşir, bordomavili takımda amacının ve en büyük arzusunun Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcu olarak şampiyonluk özlemini gidermek olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından olacağını savunan Hüseyin, bu konuda taraftarlara da büyük iş düştüğünü belirtti. Türkiye'de son yıllara bakıldığında taraftarları ile bütünleşen takımların şampiyonluk yolunda çok avantaj yakaladığını ifade eden Hüseyin, şöyle devam etti:

''Trabzonspor taraftarı gibi dünyanın hiçbir yerinde takımını motive eden bir taraftar kitlesi yok. Bu avantaja rağmen çabuk demoralize olan ve ümitsizliğe kapılan taraftar da yok. Trabzonlu olarak bu duyguları iyi bilen biriyim. Trabzonlu futbolcular da aynı duyguları yaşıyor. Bu dezavantajımızdan kurtulur ve sezon sonunu bekleme tahammülünü gösterebilirsek, iddia ediyorum zaman zaman yaptığımız çıkışlarda da devamlılığı sağlar ve mutlu sona ulaşırız.'' Hüseyin, Trabzonspor alt yapısından yetiştiğini ve daha öne Sakaryaspor ile Antalyaspor formasını giydiğini ifade ederek, ''Yapılan tekliflere bakmadan yeniden Trabzonspor'a döndüm. Amacım ve en büyük arzum Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcu olarak şampiyonluk özlemini gidermek'' dedi.

Sahada galip gelmek için mücadele eden bir futbolcudan öte tribünde başarıyı bekleyen bir taraftarın da düşüncelerini taşıdığını kaydeden Hüseyin, ''Bu nedenle şampiyonluğun ne demek olduğunu biliyorum. Taraftarımızdan tek isteğim kazanma isteğimize destek olsunlar'' diye konuştu. Trabzonlu futbolcunun kendini sorgulayan futbolcu olduğunu vurgulayan Hüseyin, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bu bize has bir özellik. Futbolcu hem kendini sorgular hem de aile ve sosyal çevresi futbolcuyu sorgular. Bu düşünce içinde olan futbolcunun verecekleri daha fazla olur. Çok şeyler katmak istemesi zaman zaman hata yapmasına neden olur, bu da hoşgörü ile karşılanmalı. Bugün herkesin imrenerek baktığı Ronaldinho bile ne aşamalardan geçtikten sonra bu duruma geldi.''

11.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SINIRSIZ YABANCI OLMAZ

  Cavcav'la anlaşmayan Ersun Yanal istifa etti

  Hüseyin: Şampiyon olmayı özledik

  İSPANYA'DA BÜYÜK YARIŞ

  MESUT BAKKAL G.ANTEPSPOR'DA

  Şöhretlerde F.Bahçe şampiyon

  Van Hooijdonk alkışlandı

  Transfer dönemi bugün başlıyor

  Milli yüzücü Derya Can rekora gidiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004