Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SINIRSIZ YABANCI OLMAZ

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Galatasaraylı olmasına rağmen bundan sonra sıkı bir Antalyaspor taraftarı olacağını bildirdi. Şahin, konakladığı Divan Talya Otel'de Antalyaspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ve Teknik Direktör Raşit Çetiner ile kahvaltıda buluştu. Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gündeminde artık bir futbol takımı daha bulunduğunu, bu takımın da Antalyaspor olduğunu söyledi.

G.SARAY'A SEMPATİ

Kendisinin çocukluğundan beri Galatasaray taraftarı olduğunu belirten Şahin, ''Galatasaray'a olan sempatim devam ediyor, ama herhalde bundan sonra sıkı bir Antalyasporlu olacağım. Antalyaspor'un Süper Lig'de bulunması bir şart ve bir gerektir diye düşünüyorum. Tabii bu mücadele sahada verilecek bir mücadeledir, ancak Antalyaspor'un bu mücadeleden başarıyla çıkabilmesi için, sahaya çıkmadan önceki safhalarını çok güçlü bir şekilde dizayn etmesi gerekiyor'' dedi.

ANTALYA TEKRAR ÇIKMALI

Şahin, takımın başarıya ulaşabilmesi için gerek kulüp başkanından gerekse teknik direktörden bilgiler aldığını belirterek, şöyle devam etti: ''Kendilerinde bu azmi, bu kararlılığı, bu heyecanı gördüm. Onların Lig A'da yapacakları mücadelede tekrar birinci lige çıkmayı hedeflediklerini tespit ettim. Bana da bu konuda bir görev düşerse kendilerine yardımcı olmaya hazır olduğumu ifade ettim. Takımı aynı şekilde muhafaza etmeye çalışıyorlar. Bazı transfer hedefleri var, onlarla ilgili çalışıyorlar. Şu anda spordan sorumlu bakanım, her kulübe eşit mesafede olmam gerekir, ama artık kendimi bir Antalyalı olarak görüyorum. Dolayısıyla yasal sınırlar içinde hiç kimseye, hiçbir kulübe haksızlık yapmamak koşuluyla Antalyaspor'un başarısı için mücadele edeceğimi bilmenizi isterim''

YABANCI KONTENJANI

Süper Lig'deki yabancı oyuncu kontenjanına da değinen Şahin, bu konuda bazı kulüp yetkililerinin yabancı kontenjanın artırılmasını arzu ettiklerine dikkati çekti. Şahin, ''Kişisel olarak sınırsız yabancı oyuncu oynatmayı Türkiye şartlarında isabetli bulmuyorum, ancak takımlarımızın Şampiyonlar Ligi veya UEFA Kupası'nda yapacakları mücadelede yabancı kontenjanı sınırı biraz esnek tutulabilir. Çünkü rakiplerimiz sınırsız yabancı oynatma hakkına sahip olarak bizim takımlarımızın karşısına çıkıyorlar. Bu bizim takımlarımız için bir dezavantaj oluyor. Bu noktada takımlarımıza yardımcı olunmasında isabet olabileceği kanaatindeyim'' dedi.

11.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SINIRSIZ YABANCI OLMAZ

  Cavcav'la anlaşmayan Ersun Yanal istifa etti

  Hüseyin: Şampiyon olmayı özledik

  İSPANYA'DA BÜYÜK YARIŞ

  MESUT BAKKAL G.ANTEPSPOR'DA

  Şöhretlerde F.Bahçe şampiyon

  Van Hooijdonk alkışlandı

  Transfer dönemi bugün başlıyor

  Milli yüzücü Derya Can rekora gidiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004