Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Çocuk mehter takımına büyük ilgi

Gönüllü Eğitimciler Derneği gönüllüleri tarafından tertiplenen bir organizasyonla SHÇEK Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Gazi Çocuk Yuvasında bahar şenliği düzenlendi. Özel çağrı kolejine ait 25 kişiden oluşan çocuk mehter takımının gösterisi beğeniyle izlenirken, izleyenler tarafından bol bol alkış aldı.

SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış ve diğer yetkililerinde katıldığı şenliğe derneğe bağlı bir çok gönüllü aile ve yuvada kalan kimsesiz çocukların katılımıyla gerçekleşti. Bahar şenliğinde Gazi Çocuk Yuvasında kalan yüz çocuk, gönüllerince eğlendiler ve hoşça bir vakit geçirdiler.

Özel çağrı kolejine ait 25 kişiden oluşan çocuk mehter takımının gösterisi beğeniyle izlenirken, izleyenler tarafından bol bol alkış aldı. Programda TRT Ankara Radyosuna bağlı Türk Halk Müziği sanatçılarının vermiş olduğu konserde, sanatçılara kimsesiz çocuklarda eşlik ettiler ve halay çektiler. Ayrıca yuvada kalan bir grup çocuk tarafından spor ve jimnastik gösterisi de yapıldı.

Dernek başkanı İbrahim Erdogan, daha öncede 10 bilgisayardan oluşan bilgisayar sınıfı açtıklarını, gezi ve piknikler ile yuvada kalan çocukları gezdirdiklerini ve bu yıl ikincisini yaptıkları bahar şenliğinin geleneksel hale geldiğini, önümüzdeki yıllarda da yapacaklarını ve kimsesiz çocuklar ile ilgili çalışmalarının artarak süreceğini belirttiler.

Ahmet TERZİ

14.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ayasofya’da Mevlânâ sergisi

  Mevlânâ'yı tanıttılar

  Dünyaya “SOS” konseri

  Çocuk mehter takımına büyük ilgi

  Türk dünyası san’atçıları Nevşehir’de buluşuyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004