Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Yeni Asyadan Size

Kitapta yaz atağı



Yeni tanzimle neşredilen renkli, büyük boy külliyatı okuyucularının hizmetine sunan Yeni Asya Neşriyat, şimdi de aynı tarzın orta boylarını yayına hazırlıyor. Lügatçenin aynı sayfada yer aldığı yeni tanzimde indeks, dipnot, sözlük ve kronolojik bilgilere de yer veriliyor. Daha önce Sözler, Lem’alar ve Mektubat’ın satışa sunulduğu, Şualar’ın da baskı aşamasında olduğu renkli, orta boy külliyat yıl sonu itibarıyla tamamlanmış olacak.

Karton kapak cep boy risalelerin de baskısı devam ediyor. Yeni tanzimle hazırlanan 23. Söz ve Sünnet-i Seniyye risaleleri gelecek hafta okuyucuyla buluşacak. Hazırlığı devam eden cevşen ve tesbihatların değişik boyutlardaki yeni versiyonları da önümüzdeki günlerde piyasaya arz edilecek.

Öte yandan, Yeni Asya Neşriyat, Risale-i Nur’un şerh ve izahı mânâsını taşıyan eserlerle, diğer ihtiyaç duyulan alanlardaki kitap çalışmalarını devam ettiriyor.

***

Bürolarımız toplanıyor

Büro temsilcilerimiz bu hafta sonu neşriyat hizmetlerimizi görüşmek ve gelecek dönemin planlamasını yapmak üzere İstanbul’da toplanıyor. Güneşli tesislerimizde yapılacak toplantıda, kitap, gazete, dergiler, takvim ve imsakiye ana başlıkları üzerinde durulacak. Gelecek dönemdeki promosyon kampanyalarımız konusunda görüşleri de alınacak temsilcilerimize Prof. Dr. Sabri Erdil tarafından pazarlama semineri verilecek. Açılışını gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular’ın yapacağı toplantı Boğaz gezisiyle sona erecek.

***

Mahallî haber ve röportajlar

Daha önce de yazmıştık. Ancak tekrar hatırlatmakta fayda olduğuna inandığımız mahallî haberler konusuna bir kez daha değinmek istiyoruz. Anadolu’daki büro ve temsilciliklerimiz ile, fahrî muhabirlerimiz kanalıyla gelen mahallî haberler, haber merkezimiz için önemli bir zenginlik oluşturuyor. Ancak gerek gönderimden kaynaklanan gecikmeler, gerekse fazlasıyla yerel özellikler taşıması bazı haberlerin değerlendirme dışı kalmasına yol açabilmektedir. Bir olayın haber vasfı taşıması için orijinal olması, geneli ilgilendirmesi, gününün geçmemesi gerekir.

Bu hatırlatmalardan sonra, yerel haber, fotoğraf ve röportajlarınızı sizlerle iletişimimizi kolaylaştırmak için açtığımız [email protected] adresine bekliyoruz.

Bir hatırlatmamız da röportajlar konusunda olacak. Branşında uzman bir bilim adamı, herhangi bir ünlü san’atçı, bir siyasetçi, devlet adamı, bürokrat, akademisyen ya da mahallî bazda bir yönetici gibi toplumca tanınmış kimselerle röportaj yapılmak istenildiğinde, mutlaka yazıişleri sorumlularımızla irtibat kurularak görüş alınmasında fayda var. Özellikle seçim atmosferine girildiği şu dönemde muhabir ve temsilcilerimizin kendi inisiyatifleri ile yapacakları röportajlar yayınlanmama riski taşımaktadır. Böylesi hoş olmayan durumlarla karşılaşmamak ve muhatapları da rencide etmemek adına röportajlar konusunda mutlaka bizimle iletişim halinde olmanızı istirham ediyoruz.

***

Bornova büromuz yeni yerinde

Gayretli çalışmalarıyla göz dolduran Salih Sütçüoğlu sorumluluğunda yürütülen Bornova büromuz yeni adresine taşındı. İzmir’in bu şirin ilçesindeki büromuzun yenilenmiş şekliyle de hayırlı hizmetlere vesile olmasını ve vatan sathını bir mektep yapmada önemli görevler üstlenmesini diliyoruz.

***

Bir mektup

Silifke’den Fatih Ongun kardeşimiz yazdığı mektupta samimî duygularını bizimle paylaşmış: “Değişen dünya hadiselerinde, bilhassa siyasî meselelerde, kimilerinin kafasının karışık olduğu bu zamanda hizmet-i Kur’âniyenin esaslarını isabetli ders veren Risale-i Nur Külliyatından örnekler vererek okuyucularına yorumlayan gazetemiz ve yazarlarını tebrik ederiz.

Bütün gazetelerin tirajının düştüğü yaz mevsiminde, Silifke Yeni Asya Bürosu olarak ilçemize tatil amacıyla gelen okuyucularımız ve dostlarımızla irtibat kurup ikamet yeri, köy, deniz kenarı, yaylada da olsa gazetemizi adreslerine günlük olarak ulaştırdığımızdan dolayı özellikle tiraj artışı sağlanmaktadır.

Selâm, saygı ve duâ ile...”

Hepinize iyi haftalar dileğiyle...

18.06.2007

E-Posta: [email protected]


 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Önceki Yazıları

  (11.06.2007) - Bediüzzaman ve Demokratlar

  (04.06.2007) - Okuma zamanı

  (28.05.2007) - Örnek bir dâvâ adamı

  (21.05.2007) - Toplantı'nın ardından

  (14.05.2007) - Toplantı haftası

  (07.05.2007) - Demokrat misyon

  (30.04.2007) - Yeni hediyemiz: Elifba cüzü ve vcd'si

  (23.04.2007) - Meclisin seçimi, milletin seçimi

  (16.04.2007) - İki yeni kitap

  (19.02.2007) - 37 onurlu yıl

 

Bütün yazılar

YAZARLAR

  Abdil YILDIRIM

  Abdurrahman ŞEN

  Ali FERŞADOĞLU

  Ali OKTAY

  Cevat ÇAKIR

  Cevher İLHAN

  Davut ŞAHİN

  Faruk ÇAKIR

  Gökçe OK

  Habib FİDAN

  Hakan YALMAN

  Halil USLU

  Hasan GÜNEŞ

  Hasan YÜKSELTEN

  Hülya KARTAL

  Hüseyin EREN

  Hüseyin GÜLTEKİN

  Hüseyin YILMAZ

  Kazım GÜLEÇYÜZ

  M. Ali KAYA

  M. Latif SALİHOĞLU

  Mahmut NEDİM

  Mehmet KARA

  Meryem TORTUK

  Mikail YAPRAK

  Murat ÇETİN

  Murat ÇİFTKAYA

  Mustafa ÖZCAN

  Nejat EREN

  Nimetullah AKAY

  Raşit YÜCEL

  S. Bahattin YAŞAR

  Saadet Bayri FİDAN

  Sami CEBECİ

  Sena DEMİR

  Serdar MURAT

  Suna DURMAZ

  Süleyman KÖSMENE

  Vehbi HORASANLI

  Yasemin GÜLEÇYÜZ

  Yasemin Uçal ABDULLAH

  Yeni Asyadan Size

  Zafer AKGÜL

  Zeynep GÜVENÇ

  İslam YAŞAR

  İsmail BERK

  Şaban DÖĞEN


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004