Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kayseri, taraftar desteği bekliyor

Kayserispor’da, ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen satışa sunulan kombine biletlerden sadece 5 tane satıldığı bildirildi.

Kulüp 2. Başkanı Türker Horoz, kulüp tesislerinde Genel Menajer Süleyman Hurma ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor’un Süper Lig’de ilk 4 takım arasına girebilecek güçte olduğunu söyledi.

Sezon hazırlıklarının çok verimli geçtiğini ve çok iyi transferler yaptıklarını ifade eden Horoz, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’ı başka kulüplere göndermeyerek, Kayseri kamuoyuna verdikleri sözü tuttuklarını hatırlattı.

Son iki yılda yakalanan başarının sürdürülmesi için şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Horoz, şöyle konuştu: ‘’Takıma yeterli desteği göremiyoruz. 8-10 kişinin desteğiyle takımı bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Diğer kulüpler binlerce kombine bilet satarken, 20-25 gündür satışta olmasına ve ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen şu ana kadar sadece 5 kombine bilet satabildik. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular elinden gelen gayreti gösteriyor ama tribünler boş olunca futbolcular hayal kırıklığı yaşıyor. Böyle giderse Kayserispor’dan büyük başarılar beklemenin bir anlamı kalmaz.’’

05.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Lig öncesi süper derbi

  F. Bahçe Ülker, Final Four’a talip

  Kayseri, taraftar desteği bekliyor

  Tevez karmaşası bitti

  Gençler'e Ümit Millî futbolcu

  Bayan basketçiler İtalya yolcusu

  Anderlecht'te F. Bahçe sıkıntısı

  Maçlar geç başlayacak


 Son Dakika Haberleri