Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anderlecht'te F. Bahçe sıkıntısı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen RSC Anderlecht’ın kulüp başkanı Roger Vanden Stock çok zor bir kura çektiklerini söyledi.

Stock, kurada Fenerbahçe’nin kendilerine çıkmamasını çok istediklerini belirterek, ‘’Biz kurada Fenerbahçe’nin önüne çıkmak istemedik ama onlar bizim önümüze çıktı. Karşımıza gelebilecek en zor takımdı. Rakibimizin iddialı olduğu Roberto Carlos gibi oyuncuları kadrosuna eklemesinden belli. Bizim tek avantajımız ikinci maçın Belçika’da oynanması’’ dedi.

Teknik direktör Frank Vercauteren ise zor bir takımla eşleştiklerini ifade ederek, ‘’Fenerbahçe ile yapacağımız maçın tarihi çok yakın. Bu maça kadar ciddi çalışmamız gerekiyor. Fenerbahçe hiç tanımadığım bir takım, ancak bazı oyuncu değişiklikleri yaptıklarını duydum. Yardımcılarımla beraber Köln’e gidip Süper Kupa maçını izleyeceğim. Fenerbahçe şampiyon bir takım ama şu an işleri büyütmek istemiyorum. Tek tek oyuncuların güçlü ya da güçsüz olması önemli değil, ben karşıma çıkacak 11 isme bakarım’’ diye konuştu.

HASSAN: ZORLU MAÇLAR YAPACAĞIZ

Anderlecht’te forma giyen eski Beşiktaşlı futbolcu Ahmed Hassan, Fenerbahçe ile zorlu maçlar yapacaklarını ve sahada her iki takımın da büyük bir mücadele sergileyeceğini söyledi. Anderlecht’in küçümsenmemesi gerektiğini vurgulayan Mısırlı futbolcu, ‘’İlk maçın Türkiye’de olması bizim için avantaj. Beşiktaş’tan sonra Türkiye’de sahaya çıkacağım için çok heyecanlıyım. Türk taraftarlar dünyanın en iyi taraftarları. Kolay olmamasına rağmen turu geçeceğimize inanıyorum’’ dedi.

Galatasaraylı eski futbolcu Mbo Mpenza, Fenerbahçe’ye karşı oynamaya şu anda hazır olmadıklarını dile getirerek, ‘’Tabii ki mücadele edeceğiz. Ama Türkiye şampiyonunu yenmek zor olacak. Kuradan çok da mutlu değilim’’ yorumunu yaptı.

05.08.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Lig öncesi süper derbi

  F. Bahçe Ülker, Final Four’a talip

  Kayseri, taraftar desteği bekliyor

  Tevez karmaşası bitti

  Gençler'e Ümit Millî futbolcu

  Bayan basketçiler İtalya yolcusu

  Anderlecht'te F. Bahçe sıkıntısı

  Maçlar geç başlayacak


 Son Dakika Haberleri